- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
Az a baj, hogy sokan nem jönnek el, a benzinárra meg minden féle hülyeségre hivatkozva.
Szerveztem már egy két találkozót (itt PH-n is)
A legsikeresebb 65 főt számlált.
Ami biztos, hogy sokan csak ígérik, hogy jönnek aztán semmi.
Egyébként jövőre is lehet csinálni egy ilyet, mint az idei, Pesthez közelebbi helyszínen ha igény van rá.
De a társaság vegyes, mert most is volt minden féle típus mint látod. -
rob210
Topikgazda
Tali volt, de innen senki nem jött.
Sukoró volt a helyszín.
A kép a teljesség igénye nélkül, mert többen voltunk, de ezen van az enyém elől
Szerényen ugye -
rob210
Topikgazda
A tökömnek se kéne ennyiért clio II
Ezért a pénzért nagyobb autót lehet venni.
Megmondom őszintén, ha manapság lehetne kapni I -es Megane-t 1.6-os 16V-es motorral én simán azt venném, a mostaniak helyett. Kár, hogy 2002-ben leálltak vele.
Nagyon megszerettem ennek a kaszninak a praktikusságát és "egyszerűségét". -
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
válasz
zsizsef #12170 üzenetére
ez bizony a gyerünk a szervizbe jelzés.
Elérted a 150.000-es nagy szerviz ciklusát.
Így sajnos közlöm az nem plusz 40-hanem 60.000-lesz
Ami persze nem jeleneti azt, hogy komolyabb problémád lesz, csak a szervizt ha nem volt vásárláskor cser (vezérműszett stb.stb.) meg kel ejtened, ami azért egy nagyobb összeg lesz. -
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
Urak Pest és szűk környékén tudtok olyan helyet ahol felújítanak központi injektort?
Van egy Bosch Injektorom tartalékba, szeretném fullra felújíttatni. -
rob210
Topikgazda
válasz
Balagee1986 #12148 üzenetére
A szűrő sarkalatos pontja a dolognak, ha gyors bilincses akkor kezd ott a vizsgálatot.
Nekem sem sikerült elsőre jól felpattintani rá a csövet, csak én mindig leellenőrzöm mit csináltam és azonnal láttam, hogy nincs a helyén, amikor megrángattam a csövet és egy kicsit lejjebb csúszott.
Ezt szerintem neked is érdemes megnézni. -
rob210
Topikgazda
válasz
Balagee1986 #12145 üzenetére
Tudtam én, hogy ő kell neked
-
rob210
Topikgazda
válasz
Balagee1986 #12136 üzenetére
Egy kérdés, a dieselben izzító relé is van azt is cserélted a gyertyákkal együtt?
-
rob210
Topikgazda
válasz
Balagee1986 #12128 üzenetére
Felső holtponti jeladó.
Akkor csinálja ezt, reggeli nehéz indulás, dadogás, fordulatszám ingadozás. -
rob210
Topikgazda
válasz
Karika87 #12120 üzenetére
Gyerekek.
Alapvető hibát írt le az úriemberFogadjunk, hogy nem sokat pályázol, hanem inkább a városban használod a kocsit.
Szóval egyértelműen a tünetek alapján amit leírtál, a fojtó szeleped van elkoszolódva.
Le kell szedni szépen elmosogatni benzinnel, vagy féktisztítóval.
Visszateszed és kutya baja nem lesz. -
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
Na ma meglett a kompresszió mérés gyerekek tapsoljatok
Mert hihetetlen eredmény született.
Innentől mindenki azt mond a xadóra amit akar nekem bizonyított. -
rob210
Topikgazda
válasz
Füge007 #12037 üzenetére
Nekem pont a puritánsága tetszik.
Persze egy bézs II-es meganba jobban beleülnék
Minőségibb ehhez kétség nem fér.
De a Dacia varázsa abban van, hogy új autó.
Te járatod be te használod, te karcolod össze, nálad eszi le elöszőr a gyerek az ülést(már ha engeded a kocsiba enni)
-
-
rob210
Topikgazda
Gyerekek ezt nézzétek, de szép.
Ezt simán elfogadnám. -
-
rob210
Topikgazda
Egész nyugodt lehetsz ebben még valóban van anyag.
De egy két dolgot lehetett volna könnyebbre csinálni és még jobb lenne a fogyasztásaEgyébként elég erős kivitel, azt hiszem meséltem itt egyszer amikor hátulról belém állt egy stift és az enyémnek annyi baja lett, hogy a lökőst át kellett kennem fekete cipőpasztával, a szuzi viszont nem ment el lábon
-
-
-
rob210
Topikgazda
válasz
AMD Power #11859 üzenetére
Te döntöd el, hogy mibe ülsz bele.
Ha megane szerintem 90-lovas 1.6 8szelep.
Az a világból kimegy.
Csak olyat nézz ami hengerenkénti befecsis, bár azt hiszem ott már mindegyik az.Ha clio abból dieselt érdemes eszméletlen takarékos, de nagyon oda kell figyelni mit veszel.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Reaper04 #11853 üzenetére
Kicsit utána olvasva a mobil és a mobil 1 egy és ugyan azon cégcsoport az esso tulajdona.
a különbség a verseny technológia és a közúti forgalomba szánt kenés technológia között van.
A mobil1 a "minőségibb" prémium termék család.
Illetve a fogalmazás területeiben is van különbség.
Mobilt bizonyos országokba nem szállítanak, illetve mobil 1 et se mindenhova.
ennyi. -
rob210
Topikgazda
válasz
Reaper04 #11837 üzenetére
az ina állítólag gyári beszállító, szóval azzal nem lehet gond.
a mobil-mobil1 dolgot nem tudom, de googliban nem találtál rá megoldást?
feszítők terén elég sok márka van.
a pumpa cserekor, mindig cseréljük a tömítéseket, illetve kiviteltől függően, a szimeringeket is.
illetve vagyél hozzá tömítő pasztát (szilikonos), azzal frankó lesz.
nincs annál rosszabb, mint ha 2 szer kell szerelni. -
rob210
Topikgazda
válasz
Reaper04 #11833 üzenetére
mondom a nálam bevált márkákat a döntés a tiéd.
szíj gates, conti. (kizárólag)
fék ferodo nem kell jobb.
olaj xado, de azt úgy se veszel, a mobil1ről jókat mondanak.
vízpumpa dolz.
azt hiszem mást nem kérdeztél.ellenjavallatok:
brembot felejsd el, mostanában kifejezetten szar, csak a panasz van rá.
skf vezérlés szettet ne vegyél a vízpumpályuk egy adag fos 8hónap után elkezdett ereszteni.
jah gyertya az valóban az NGK ami jól tejesít, illetve a DENSO a többi nálam szóba se jöhet.ennyi.
a féknyergeden pedig rajta kell lennie egy számnak meg rajta van a gyártó is.
-
rob210
Topikgazda
srácok, ha nézelődtök és találtok 1.4-es 8szelepes I-es megane-hoz injektort (központi) akkor gondoljátok rám, tönkre ment a nyomásszabályzó membránom és nem lehet külön kapni.
bár most hétvégén otthon leszek szétkapom és meglátom mi lesz de ha lesz egy jó vétel akkor tartaléknak beszerzek egyetígy most elég gáz, hogy meleg motor mellett nem indul a kocsi
csak, ha fújok az injektorra féktisztítót ami lehűti amikor elpárolog
-
rob210
Topikgazda
előre is elnézést, mert nem vagyok nagy videó fan
De a hatás átjön az amatőr videómon is
-
rob210
Topikgazda
Na aki nem jött ki az sajnálhatja nagyon baró volt
-
rob210
Topikgazda
A Hungaroringre nem jön senki mi mindjárt indulunk
-
rob210
Topikgazda
válasz
Reaper04 #11719 üzenetére
Ha azt veszed alapul, hogy nekem a városi dugóban (sajnos minden nap kifogtam a dugót most ebben a hónapban) 7.8-ra jött ki, akkor van azon az 1.6 os jó kis mocin mit finaomítani
de egyébként az 1.6-ostól teljesen elfogadható érték.
Én azt mondom, hogy egy 10 év körüli autótól a 8 liter alatti fogyasztás elfogadható. -
rob210
Topikgazda
válasz
Chosen1 #11662 üzenetére
Egyik megoldást sem javaslom.
Sem az alpine-t sem a 44Ah ás aksiról való működtetést.Ha szeretnél komolyabb hifit a kocsiba, ne sajnáld rá a pénzt.
Egy elégedetlen leszel és úgy is addig faragod amíg 2-3szor annyiba fog kerülni, mint ha egyszer megveszed a drága de csak egyszer beruházandó összegért árult komolyabb cuccot.
Az Alpine-al csak a beépítés miatt szívnál, ahelyett keress másik "kevésbé" érzékeny szerkezetet.
Az aksi viszont karcsú lesz a hifi-hez az biztos.
Bár én Twingóba nem raknék ennyire "komoly"szettet ha csak nem te is megsüketülni szeretnélAbba egy első hátsó szett szépen szóló erősítővel, meg egy 20-as mélycsővel simán elegendő, még sok is.
Mondjuk Hertz hangszórókkal, 4 csatornás erölködő, valami minőségi nem kommersz szar.
A kondenzátorozást felejtsd el, komolyabb aksi kell. -
rob210
Topikgazda
Kész a toronycsere.
Egy álom lett olyan mit ha tettek volna bele még egy szervótSzégyenlem magam, de már nem lehetett tovább halogatni, így is rosszul lettem amikor kiszedtük a régit a bal oldaliban már csak egy marék rozsda volt golyó nem, a jobb oldali ugyan még tartalmazott némi golyót, de az is kritikus állapotban volt, golyónak már nem neveztem volna őket
Most nagyon frankó egy ujjal lehet tekergetni a kormányt
-
rob210
Topikgazda
nem bántásból írom, de nem vagy gyakorlott autó vásárló
a kereskedő mindig kivonatja a forgalomból, hogy ne kelljen rá fizetnie.
így akitől bevette az autót attól veszed még közvetítőként szerepel a kereskedő.az, hogy ne vegyél kereskedőtől az butaság, csak jobban meg kell nézni.
viszont ami előny a magánszemélyel szemben, hogy 6 hónap garanciát kell válalnia a kereskedőnek az eladott autóra.
van is erről egy cikk, miszerint "használt autóra is jár a garancia" keress rá gugliban érdemes.szóval, ha nem is íratja a kereskedő a nevére a gépet, akkor is 6hó jár rá, magánszemély esetén még azt vettél amit elhozol.
én kereskedésben vettem a gépet, beszámított autó volt egy scenicbe.
2 hét után visszavittem a hibalistával szó nélkül kárpótoltak.csak a kereskedőt kell jól megválasztani egyébként Pesti vagy?
-
rob210
Topikgazda
válasz
AMD Power #11522 üzenetére
Szerintem én mire mindent beállítgatnék meg bedobnám a csökkentőt is 8 literrel ellennék a városban.
Istenem de király lenne.
Viszont, ha előzni kell na akkor ezzel lehetne
Komolyabb pörgetés nélkül is, elvagyok a 75 lóval is, ha már egyszer családi autó, na de amikor néha egyedül vagyok és lehetne menni akkor ez nagyon nyami lenne -
rob210
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluering Libra irodai forgószék
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest