- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
shifty! #62274 üzenetére
Az elf egyik legnagyobb baja, 3000-4000 km után lehet ki...ni és cserélni újra. Ha meg nagy terhelésnek van kitéve, akkor még előbb.
Persze, aki keveset jár vele, annak simán ez ajánlott, felesleges elit xado-val, vagy motul-lal etc ...olajokkal etetni, de max 5000 után cserélni illik. Egyszerűen lehet hallania motorhangján, hogy az olajnak annyi, kenése közelébe nem lehet, mint új korában. -
Xantomas
őstag
válasz
shifty! #62057 üzenetére
Az alap koncepcióban az is benne volt, hogy apple carplay, android car-hoz egy protokol illesztés kell, és onnantól a telefon streameli egy tetszőleges kijelzőre a képet, és fogadja a touchscreen pozícióadatait. (az apple carplay licenszelése pofátlanul drága, a kínai lightning kapcsolatos, hdmi kimenetű dongley cuccok meg valsz le lesznek tiltva a köv iOS frissítéskor)
Jók, jók az androidos fejegységek, de mindegyik ami kapható kb elavult, és csak portolják alá a frissebb droidokat, de minek olyan, ha a telefon úgyis kéznél van, ha újabbat veszel az többet tud, gyorsabb, navihoz a 2din helyén szerintem nem optimális, a gyári kijelző helyére pakolt bumszli sok helyet takar a látómezőből, stb. -
Jaded
őstag
válasz
shifty! #61781 üzenetére
Tény, hogy nem megy úgy a simától. A Maxxmotiontól sem feltétlenül. Az első Shelltől nekem nagyon ment, a másodiktól kb OMV szint volt. Igaz két teljesen különböző kúton tankoltam.
A MOL-t meg nem tudom, ha tényleg onnan kapja mindenki, akkor szerintem teljesen mindegy. Sosem tankoltam ott. Azt tudom, hogy a Lukoil és az Agip hulladék (szerintem).
mod: kollegámnak volt egy full üzemanyag felújítás (igaz Ford Mondeo, valami 300e ft értékben), neki azt mondták például, hogy Shellt sose tankoljon, mert sz.r az egész, így OMV-zik (igaz mindig Maxxmotion).
-
Xantomas
őstag
válasz
shifty! #60968 üzenetére
Megane 2, az hogy CC már mellékes.
Nem bonyolult, ha minden ideális. De sosem az, pláne egy ilyen korú M2-nél. "Csak" egy járműspecifikus prés/kinyomó kell.
De 200e Km után nem csak ez az egy szilent néz így ki. Esélyesen ezt a telet szerintem még sóban fürödve, jéggel itatva, és latyakban áztatva fogja eltölteni a futómű összes alkatrésze, hacsak nem érzem egy kicsike jelét is, hogy nem úgy dolgozik ahogy kellene.Szóval is miért ne lenne érdemes egyszerre cserélni az összeset?
#1 Ha használt klímakompresszort veszel, egyszer azt is ugyanúgy fel kell újítani, kicserélni, tölteni. Ugyanott vagy. Azzal a kivétellel, hogy szétszerelt állapotában az állás többet árt neki, mint rendszerbe téve. Megéri egy újabb időzített bombát beletenni egy 10+ éves autóba? Generátor ugyan ez. Ezt is meg lehet csinálni okosban, hogy éppen működjön, de hosszútávon az lesz a drága megoldás, hacsak nem eladni akarod.
#2 Olvasd a topicot figyelmesebben, és találsz egy nagyon ügyes szerelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest