- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
PC2-4200-as memória nem akar működni LGA775 lapban. Kompatibilitási gond vagy a ram lesz szar?
Köszi!
W.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Mi a helyzet akkor, ha keverek 400 mhz és 800 mhz ddr2-es modulokat?
Különösebben nem érdekel a sebesség, inkább a méret miatt akarok bővíteni. -
Warpig
aktív tag
válasz
#65675776 #2400 üzenetére
Ezt az üzit dobta a memtest még az indítás előtt: Your version of Windows limits the amount of RAM a single program can allocate. You will need to run two copies of MemTest, and tell each to test 825MB of RAM. Ezért indítottam 2 testet, egyébként ez normális? Vagy akkor tényleg rosszul van vmi beállítva?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Írtam nem rég, hogy gondom van a Geil PC6400 memóriáimmal. Futtattam egy 2 órás Memtestet és ezt dobta ki: Error found with word pair# 3...5 values 1...7, 1...1 do not match. Mivel dualban megy így két memtestet kellett indítani és mind2 ezt dobta, csak más számsorokkal. Ez azt jelenti, hogy a ram kuka? Illetve lehet érvényesíteni a jótállást?Ez is mért ne velem történne
-
Warpig
aktív tag
Megnézegettem a Bios beállításokat, természetesen nem jól voltak beállítva az arányok
Beállítottam mindent, meg a feszültséget is. Most tesztelem a dolgot, remélem ok lesz. Kösz a segítségeteket! W.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következő ügyben: P5B lap, 915ös 2.8as procival. Eredetileg 2x512 kingmax ddr2 800mhz ram volt benne, ezt upgrade-eltem 2x1G Geil PC6400-asra (ez dual channel kitt). A helyzet az, hogy csak simán beleraktam az új memóriát, a régit kivettem, nem állítottam semmit a biosban. Azóta szarakszik a gép, program kilépések, el sem indulások stb stb. Sőt újabban kékhalál az XPben, pscyhical memory dumped hibaüzenettel (ezt játék installálás közben produkálta). Van vkinek 5lete hogy mi a gond? Megnéztem memtest-tel, nem volt gondja a memóriáknak, vagy attól függetlenül lehet? Eversttel néztem és ott 5-5-5-18 ír, de a topic elején lévő egyik oldalon 5-5-5-15 az időzítés. Ebből az eltérésből adóhat az én problémám? Nagyon megköszönném, ha vki írna vmi biztatót ill. megoldástW.
[Szerkesztve] -
Warpig
aktív tag
Egyébként ez a konfigom, hátha segít a válaszadásban: Asus P5B; Intel P4 2.8 Dual Core; 2x1G Geil DDR2 800mhz; Inno3D 7600GT. Bocs, de nem találtam a szerkesztés gombot
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
A múlt héten vettem a gépembe a 2x512 kingmax ram helyett, 2x1giga geilt. Mindkettő ddr2 800mhz, dual chanel módban ment/megy. A gond az, hogy miután kicseréltem a ramokat, a gép furcsa dolgokat produkált. Kilépések (bitcomet, nod32, outpost, opera, most wanted) hibaüzenettel vagy anélkül. Company of heroes el sem indul, hanem full fagyás, ezekben az esetekben újraindításkor chkdisk indult el automatice és vagy talált hibát vagy nem. Gondoltam egy új XP megoldja a gondom, de nem így történta hibák most is megvannak. 5letek? A ramok időzítései nem változtak, tulajdonképp semmi sem változott. Pedig a Geil jó márka nem? Thx. W.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- 24 gb Corsair vengeance DDR3 tuning ram
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest