- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
godness
csendes tag
válasz
Ren Hoek #27525 üzenetére
Bizonyos terhelés után már akadoznak a videok pl nem 25fps be hanem csak 15 be, igy nem annyira élvezhető a kép, igy gondoltam erősiteni kell a dolgokat.
egyszerre csak egy dolgot csinálok, streamelés miatt kérdeztem a memori bővitést, játék még nincs ami megizzasztaná a gépet. -
godness
csendes tag
válasz
Ren Hoek #27511 üzenetére
Aggregátor és Ren Hoek: alapból 1.5Gb amit eszik a rendszer, különféle progik eszik ezt. utána meg 20-30 ablakba mennek egy adott video jelnek a klonozásai, igy proci limites és eszi a memoriát is. a video clónozó hölyeség alapból elveszi a 20%át a procimnak és minden megnyitott alkalmazás esetén ez egészen 95%ig felszokott menni, memoria használat meg kb 3.6giga körül szokott lenni.nettel nincs gond Bérelt 100megás net lefele és fölfele is igy nem ez a szűk keresztmetszet. a szűkösség a proci és a ram. Procit nem hiszem hogy ennél jobb kéne, max húznám de azt nem szeretném, esetleg memori bővitésen gondolkozom
-
godness
csendes tag
Sziasztok!
mennyit javítana a teljesítményen ha 4X1 Gb ddr2 1066ról átálnék 4X2Gb ddr2 1066ra?
Válaszotok előre köszönömJátékra,video streamelésre használom a gépet
-
godness
csendes tag
Sziasztok!
Asus: P5K a deszka FSB: 1333
Ram: 4X1Gb KINGMAX DDR2 1066mhz
Proci: Intel Q9650 quad 3Ghz 333X9Szeretném tuningolni a ramot minél gyorsabb legyen és minél kevesebb legyen a késletetés stb.. és nem tudom hogy hogyan kezdhetnék hozzá, valaki segitene?
-
godness
csendes tag
Szia
Csak a 2X1Gb 1066osok vannak bent. Addig ügyeskedtem mig elindul mind a kettővel, külön külön,és egybe is dualba.Felál a rendszer, működik tökéletesen, játszok, tetsztelek hibátlan.
A gépet mikor először restartolom, vagy leálitva ujrainditom megint szintén nem müxik.
Alaplapról az elem kipattint,majd vissza, és elindul. biosbol auto voltage van beálitva a ramoknak. olvastam kingmax oldalán hogy 2.1V ot kell neki adni, az alaplapom 2.25V ig engedi.Ez nem húzós érték? csak nem akarom hogy elszáljon a memo.. -
godness
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASUS P5K alaplapom tökéletesen működött 2X1GB 667Mhz kingmax memo modulokkal.
Vettem 2X1GB 1066 modult. Az egyiket berakom felismeri a másikat nem.
Visszavittem szervizbe ott egy gigabyte alaplappal előttem kipróbálták és működött.Legfrissebb bios van rajta 1201 es, azt mondták próbálkozzak régebbi biosokkal és csak sikerül vhogy.Tehát a memoria nem rossz,alaplapom se. Az egyikkel működik, a másikkal nem.
Ez egy komoly ellentmondás..Tud nekem valaki segiteni ebben?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix 8GB DDR4 3200 MHz laptop RAM // foglalva
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- Kingston 2x32 Gb 3200 Mhz
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest