- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz
PROTRON #59538 üzenetére
Köszi szépen akkor ezen már nem pörgök tovább!
Volna még egy kérdésem. Jelenleg ugye 2*16 Gb-om van. Ha ugyan ebből a kitből tennék még 2*16 Gb-ot a lapba akkor az a sebességből visszább venne vagy ugyan annyi lenne lenne mint most dualban. Ezt a típust az alaplap dualban támogatja. Ha tennék bele még egy kit-et akkor nem okozna problémát, hogy ezt csak dualban támogatja?
Remélem, hogy nem voltam túl zavaros.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Kicsit update-eltem a gépemet és valamit észrevettem az új konfigon.
A BIOS ezt jeleníti meg:
Fent látszik, hogy 3600MHz-es a RAM viszont alatta meg azt írja, hogy 2400 MHz. Ha kikapcsolom az XMP profilt akkor 2400MHz-re beáll mindenhol.
Ha így van beállítva ahogy a képen is látszik akkor a windows is azt írja, hogy 3600MHz-es a RAM.
Az lenne a kérdésem, hogy ez így normális és ne is foglalkozzak vele vagy valamit nagyon nem jól állítottam be?Köszönöm előre is a segítséget!
-
Anulu79
addikt
válasz
Beni97 #52389 üzenetére
Ha jól emlékszem feljebb olvastam valahol, hogy működne így a dolog nálad is. Az 1600-as is 1333-on menne. Én amúgy javulást tapasztaltam anno amikor 8 giga helyett 16 giga ramom lett. Nekem a rendszer is hamarabb bootolt be.
A fejlesztéssel meg én is úgy voltam, hogy ha fejlesztek akkor már ddr4—re érdemes. És igazad van, rengeteg lóvé. Épo a közepén vagyok.
-
Anulu79
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy az mit befolyásol, hogy a ramon csak az egyik oldalt vannak chippek és nem mind a két oldalt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest