- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
halisa
tag
válasz
trancemusic #45373 üzenetére
Köszi !
U.i:
BIOS reset után nem csinálja a kék halált. Eddig! Ha van valami fejlemény jelentkezek. Köszi. -
halisa
tag
válasz
trancemusic #45370 üzenetére
Akkor most végül is a lassabb memória sebességén megy a rendszer? 667Mhz-en?
Érdemes a régi 2x2Gb memóriákat használnom vagy hagyjam a fenébe és csak az ujjak legyenek (azok gyorsabbak). -
halisa
tag
Segítsetek!
Meg vettem a memóriákat Kingston Hyperx 2x4Gb-ot. Így összesen 12Gb ramom van.
2 hét múlva kék halálozott a gép 124-es hiba kódot dobott. Gondoltam ATI driver hibám van vissza is raktam egy régebbi verziót, de ugyan úgy dobálta a kék halált valamikor már nem is volt kék halál csak újra indult a gép. BIOS-on nyomtam egy LOAD defaultot, MEMtesztet futtattam, VGA tesztet futtattam. Az új memóriák ki, és marad a két régi. Kék halál semmi. Vissza csak az újak a gépbe a régiek ki. És egyből kék halál. A memóriákat vissza is vittem garizni, az eladó rendes volt és kicserélte.
Ma ismét kék halálozik a gép.
Mi lehet a hiba, direkt azonos gyártótól vettem ramot, hogy ne legyen gond.
Csatolok egy képet a memóriákról.Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest