- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
hossszú
üzenetére
Halál pontosan két ugyanolyan kingmaxról van szó, csak az egyik gigás a másik meg kétszer ekkora modul.
Fel nem tudom fogni, hogy mi okozhat ekkora különbséget
Nem vagyok amúgy 3dmark buzi, sőt egyáltalán nem érdekelnek az ottani eredmények, ezt is véletlen vettem észre, de több, mint furcsa, hogy tök ugyanaz maradt változatlanul minden, csak több ram(mondom, ha együtt van a kettő, akkor is 3gigával is a kevesebb pont) és több, mint 1000 ponttal kevesebbet hoz.Mondjuk ha kisebbre váltottam volna, akkor sem tudnám, elképzelni, hogy ilyen "nagy" pont különbséget hozzon ki.
-
Zénó1000
csendes tag
válasz
hossszú
üzenetére
Köszi az infót, akkor megkísérlem.
Bár közben a támogatott típusok között találtam Geil Black Dragon kit-et 4 x 2 GB, de ez csak 800 MHz-es. Sokat számít mondjuk játékoknál, hogy 800 vagy 1066 MHz-en megy a memória? Ezekről a Geil-ekről minha azt olvastam volna, hogy jól bírják a tuningot, akkor lehet, hogy akár fel lehetne húzni 1000-1100 MHz-re.
-
-
-
sosperecek18
őstag
-
sosperecek18
őstag
válasz
hossszú
üzenetére
Ha arra vagy kíváncsi, hogy a ramok alapon is már "hibáznak" akkor alapon futtatod, ha azt hogy tuning esetén meddig bírják akkor a mostaninál alacsonyabbra veszed az fsb értékét és megnézed hgy ílyen órajelen is fenn áll a "hiba" ha nem akkor a ramjaid nem bírják a tempót!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Windows 11
- Honda topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Battlefield 6
- Videó stream letöltése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- HP ProBook 430 G7 Pentium Gold 6405U laptop (kijelző hibás)
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem vagyok amúgy 3dmark buzi, sőt egyáltalán nem érdekelnek az ottani eredmények, ezt is véletlen vettem észre, de több, mint furcsa, hogy tök ugyanaz maradt változatlanul minden, csak több ram(mondom, ha együtt van a kettő, akkor is 3gigával is a kevesebb pont) és több, mint 1000 ponttal kevesebbet hoz.

, esetleg p45-ben, de p55,x58-ban semmiféleképp...

) Ezek közül sztem egyik sem fél el a memok fölött. Ugyanis ott teljesen rálóg a ninja-m 
fudi2002