Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
bunygyi
üzenetére
Fogalmam sincs...nem volt még ilyen gondom, 5 év alatt úgy is fejlesztek (haverok szerint "állat vagyok", mert mindig azt mondom hogy én biztos nem nincs rá lé azt kb. 1,5 évente változik a konfig)

Az első párat ahonnan vettem élettartam garis, a második párt meg itt a hardverenJajj nem, mindkettő párat itt vettem

Gondolom egyébként hogy van valami kitöltendő példány gyártóéknál + a kiskergais papír ahol veszi az ember....de tényleg nem tudom
-
MK VII
veterán
válasz
bunygyi
üzenetére
Igaz már kérdeztem afelől, hogy mire kell az ennyire magas sebességű ram, de még nem válaszoltál ettől függetlenül én még mindig értelmét nem látom az ilyenféle költekezésnek mikor sokkal olcsóbban is meg tudod úszni. Pl?
Igaz nem CL9-es mint az általad írt ramok, de szerintem ár érték arányban ez most elég jó választás.Ismét leírom hátha elolvasod, hogy, ha munkára vagy valami különleges terved van a magas mhz-es ramokkal akkor nem szóltam.
Azért így, hogy nem írod le az alkalmazási területet, nehéz lesz ajánlani az igényeidhez valót. Csak találgatok én is mi lenne a megfelelő..

(#46691) Blue Thunder
Na bumm.. Kb ugyan azt ajánlottuk neki

-
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
bunygyi
üzenetére
Hát cimbora 120k alatt nem találsz 2x8 gigát

Az a gskill meg szerintem kamu az oldalukon, nem hiszem hogy egyetlen egy bolt árulná 78k-ért 4x4 gigát, ráadásul a 2x8 gigásat se érted el náluk...szóval elég kamunak tűnik az a bolt
Ott vannak az ADATA ramjai is nagyon jók
De innen lehet hogy tudsz rendelni
http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/pc-alkatreszek/memoriak-3/ddr3-2800mhz-330/?order=price&dir=desc -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple Watch
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Corsair Vengeance Pro RGB 2x8GB 3200mhz DDR4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

fudi2002