- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
-
Daert
őstag
Megjöttek a ram-ok,kipróbáltam a régiekkel hogy működnek együtt:
Az új 2×2Gb-ot bepakoltam az 1+2GB mellé-de így nagyon prüszkölt a gép menni sem igen akart.Elkezdtem variálni őket.
Jelen felállás a következő:2×2GB 1600(CL9)+2GB 1600(CL7).Így most szépen megy,op rendszer felismeri,nagy gebaszt nem tapasztaltam.Memtest-et nem futtattam,nem akarok ilyen boot-olós akármivel szórakozni,de jó lenne lecsekkolni.Létezik valami Win alatt futtatható memória tesztelő progi? -
Qru
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
Az előtted lévő hozzászólások alapján az is előfordulhat, hogy el sem indul. De ez chipsettől, alaplap gyártótól, alaplap modelltől és memória moduloktól is függ. Jósolni meg tapasztalatok híján nem hiszem, hogy bárki is szeretne neked. (Olyan embert meg kis valószínűséggel találsz itt a fórumon, aki a te lapoddal próbálta az 1-(2)-2-2GB felállást.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mafia: The Old Country teszt
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3000MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ÚJ G.SKILL AEGIS - 16GB / 32GB Memória Kitek - 2x8 / 2x16 - Számla & Garancia
- Hynix 2x8GB DDR4
- Corsair Vengeance Pro Series 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest