- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
inf3rno #47153 üzenetére
Ahogy látom az is egyoldalas, de jó lehet.. Régebbi gyártású ram az tuti..
rambazáros-tól nyugodtan vásárolhatsz megbízható nagyon.. Szerintem informáld le nála a memóriát..
Kérdezd meg tőle, hogy egyoldalas-e vagy kettő.. Illetve szerintem azt is meg tudod vele beszélni, hogy, ha ne adj' Isten nem működne a lapodban akkor visszavenné-e. -
MK VII
veterán
válasz
inf3rno #47151 üzenetére
A lista alapján én úgy látom, hogy csak DS modulokat támogat 2gb fölött.
"hogy 4GB-nál miért csak a double side-ot, az nekem magas"
A nagy kapacitású memória chipeket nem tudja címezni a lap. Ilyen egyszerű. Ezért kell régebbi gyártású még nem nagy kapacitású chipekkel gyártott memóriát nézned bele."Ha jól tudom a 4x2g felállásban hasonlónak kell lenni a KIT-eknek, különben nem fognak megfelelően működni."
Nem szokott gondot okozni a különböző típusú dual-chanel memóriák működése. 1-es 3-as slotban ez egyik kit és 2-es 4-es slotban a másik kit. Külön külön elvileg menniük kell dual-chanelben. A működési feszültségre kell odafigyelni, hogy mindegyik ugyan akkora igényű legyen!A kérdés tényleg sok.. A válaszok meg sajnos legtöbb esetben akkor világosulnak meg amikor betetted a rendszerbe és meglátod, hogy viselkednek..
Ez a memória vásárlás főleg régebbi lapoknál picit macera.. Ez van... -
MK VII
veterán
válasz
inf3rno #47138 üzenetére
4gb-os modulokból csak a kétoldalast támogatja. Amit kinéztél memóriák azok egyoldalasak.. Nem fog működni a lapban!
Régebbi gyártású ramokkal próbálkozz.. Boltból már nem fogsz kapni nagy valószínűséggel.
Esetleg nála kérdezz rá, hogy kétoldalasak-e a modulok. Én azoknak nézem őket. Neked is azt tudom mondani, hogy vadássz egy kitet apróról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- HyperX 32GB (2x16GB) Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/32
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Gombászkönyvek egyben
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged