- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
igen a proci igy tulajdonképpen egy 2600-as lessz.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nah, itt egy video, hogy mire lehet számítani ! Az összesen ilyen hűtő(?)borda van ráragasztva : ttps://www.youtube.com/watch?v=_dz0OFguemk [link]
kamuborda matrica [link] srácok megnyúzták, azért csak nem volt probléma vele, Na de akkor is... De itt egy komolyabb teszter [link]
Persze az lenne az igazi, ha volna itt pár user aki használ is ilyet , mi a tapasztalatuk?-közben jó helyre is betaláltam, tessék, vásárlók véleményezése: [link]
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igaz, hogy az a helyzet hogy a DDR4-es memók nagyon sok minden bírnak, ( túlfeszelés, húzás) de ! Nekem volt a kezemben ilyen RAM modul.
Véleményem, hogy nem venném meg az tuti. Miért? A ramon nem hűtőbordázat van , hanem egy öntapadós enyhén kemény olyan anyag, mint sok csoki van becsomagolva. Kinézetre mintha rendes alu borda lenne, de ez egy vicc kategória.
Bizalomgerjesztő a feliratnyomat
szerintem a modulok is az alsóházból vannak rajta. Nem Samu sem Hynix , max talán Micron.
Ez persze csak az én véleményem !
Ha már hűtőborda, akkor az az is legyen. Lehet hogy semmi gond nem lenne vele, de én nem venném meg. -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Procibol probaljeg AF-est, az kezeli 2933ig. De amugy jo kis cucc, mire fogod hasznalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

csak épp más típus 
kamuborda matrica
Bizalomgerjesztő a feliratnyomat
szerintem a modulok is az alsóházból vannak rajta. Nem Samu sem Hynix , max talán Micron.
fudi2002