- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
T.Jones
üzenetére
A gep nem azert tolt mert lassu a ram, hanem mert keves a ram.
Hogy tovabb bird huzni, nemart feszt adni neki. Csak a ramot huztad vagy az fsb-t? Mert akkor lehet mas miatt fagy ki.
Az hogy geil az jelentheti hogy Geil value 6-6-6-18 , es azt is hogy Geil Ultra+ 3-3-3-8. Kicsit sem mind1. Ha lassu meg azert is lehet lassu mert single chanelben megy, mondjuk ettol a windows nemsokat eszlel.
Szal a rammal csak az a gond hogy keves. Veszel melle meg 1G A-data ramot ami ugyanolyan es maris meg fog taltosodni minden. Az egy ideig eleg lesz.
Felesleges a 4G ram szerintem.Gorneck23 en mind a 3x2x1G-t 2V-vel hasznaltam 800 cl4-en, kevesebbel nem nagyon problatam, mert kit erdekel hogy 1.8V vagy 2V-t kap, nem melegszik, fogyasztani meg vagy 5W-ot ha eszik es akkor sokat mondtam
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 , DDR4 ramok
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.Skill Trindent Z NEO 2x8GB DDR4 CL16 1.35V
- Eladó!! Kingston FURY Impact 64GB DDR4 3200MHz LAPTOP/MiniPC RAM
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002