- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarmark
csendes tag
válasz
arabus
üzenetére
elhiszem hogy nem szívtani akarsz, csak szerintem elképzelhető, hogy az első nagy ráhúzással maradandó kárt okoztam
de mindegy, megcsináltam amit kértél, kiszedtem a csatikat, még azokat is, aminek semmi köze nem kéne legyen, visszadugtam biztosan
majd most már harmadjára is kivettem a cpu-t, belenéztem a socketba is, szabad szemmel nem láttam semmit, pinek ugyan úgy szépek, nem látok koszt rajtuk, nincs elhajolva...
szépen visszaraktam, éppenhogy annyit húztam amíg nem lötyögött a hűtő és utána még negyedet, hogy azért ne essen le egy mozgatásra
továbbra is ugyan az a problémám, szóval újra kérdem, ha nincs több ötlet, inkább alaplap vagy proci romolhatott el?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance Pro RGB 2x8GB 3200mhz DDR4
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002