- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LordDarkness
üzenetére
A ramok árait figyelembe véve azt kell mondjam, igen.
Nekem is 4×1Gb Tracer ramom van/volt. Jó sokba kerültek.
Most meg adhatom el potom pénzért.
Gondolkodtam 4×2GB-on én is.. DE aztán inkább mégsem.DDR2-ből szerintem nem érdemes beruházni 8gigába, túl sokba kerül.
Vehettem volna a helyére 2GB-os modulokat, de inkább cseréltem alaplapot (P35-DS4-ről --> P35C-DS3R-re), és vettem 8GB DDR3-at hozzá..
Szinte annyiba került, mint amennyiért el fogom adni a másik lapot a ramokkal.
Viszont megdupláztam a memória mennyiségét, és ha esetleg váltanék feljebb másik procifoglalatra, memóriát már nem kell cserélnem.Egyébként éppen ezen a hétvégén csináltam ezt az egész cserét.

Most ismét le lett tiltva a lapozófájl.Már amúgy is ráfért egy újrarakás a rendszeremre, hát most túlvagyok rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- 64 GB ( 2X32GB ) Crucial DDR5 Laptop Ram
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

fudi2002