Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 - alap
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Flippers
csendes tag
válasz
04ahgy
üzenetére
A hibás RAM-ot a B2-be raktam.
Az alaplap hátulján van 1 CMOS reset nevezetű gomb azzal már próbálkoztam de semmi.
Az alaplapon továbbá van egy led kijelző amit Dr.Debugra kereszteltek.
Az ő diagnosztikája szerint: If memory sizing module executed, start memory refresh and do memory sizing in Bootlock code. Do additional chipset initialization. Re-enable CACHE.Verify that flat mode is enable.
Másik észrevétele: Bootblock code is copied from ROM to lower system memory and control is given to it.BIOS now executes out of RAM.Sajnos ezeket nem tudom értelmezni, kezdő szintű angol tudásom van, gépet is szereltem jó párszor, de ez nekem magas.
Nagyon köszönöm hogy foglalkozol a gondommal!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen processzort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002