- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Helló, nekem a DDR2 1066-os Kingmax-om ( 4 x 2 gbyte ) 1110 Mhz-en megy éppen most alap fesz-en, de tudnám jóval nagyobb sebességen is használni... de minek?
Rég volt ilyen stabil gépem, semmi kék halál, C2D 100%-os terheléssel másfél hétig ment, aztán kikapcsoltam. Jó, stabilitás nem csak ramtól függ, de attól is... és nem melegszenek a ramok így sem.
Én nem vagyok tunning szaki, nincs szükségem tunning-ra (azon kívül, hogy bírják a ram-ok, küldtem is erről tesztet), de nagyon jó vételnek érzem, hogy kevesebb min 20 ezer Ft-ból vettem 8 gbyte ddr2 1066-os ramot, élettartam garival, számlával. Ezek fényében nem értem, hogy miért van olyat, aki többet ad észrevehetetlenül gyorsabb, de jobb
időzítésű ramokért, amik akár még lassabbak is lehetnek, csak "nagy" nevük van, esetleg vmi feltörekvő márka, de ha tönkre megy, hónapokig nincs csere ram. Ha nekem elromlana, még aznap kapnék csere ramot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY Beast DDR4 3600 MHz (KF436C18BBK4/128) Garanciális 4x32 gb
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest