- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Piftuka #21104 üzenetére
Nem vagyok "pro", így csak nagyon felületesen, de a fő különbség, hogy ehhez pl. tartozik 1Tb OneDrive tárhely, mindig friss valami Prémium verzió.. meg ne kérdezd, miben más, fogalmam sincs
Ja, és igen, így amolyan előfizetéses rendszerben működik. nem mint régen, hogy megvetted, "oszt használtad amíg akartad.. hanem évente meg kell újítani, ha használni akarod.Nekem az elmúlt sacc 4 évben ilyen (365) volt, nekem megérte az évente kb. 10-15 közötti összeget, ilyen áron sikerült vennem, vagy kéz alól (eredeti bontattlan verzió), vagy akcióban pl. notebook-tól.
Igaz, a tárhelyet még nem használtam ki igazán, de azért nem baj, ha ott van, illetve most kezdem azért használgatni, nálam ez volt ami miatt e mellett döntöttem. (meg kicsit tisztázni akartam a warez állományom)
Én is vadaszok most megint olcsóbban, mert az utsót nemrég aktíváltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest