- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cigam
titán
válasz
#01682176 #3264 üzenetére
Mert kell egy ashampoo fiókot nyitnod. ott tárolja a regisztrációdat, ill. azért kell az e-mail címed, hogy tudja küldözgetni az akciós leveleit.
Az évszámhoz köthető (2012,2013,...) kiadások egy beetető, "light" verziók. Ezért is osztogatják elég gyakran "akciósan", ingyen. Van 1-2 dolog amit csak a "rendes" verziószámmal rendelkező (9,10,...) programok tudnak. pl. videóból DVD-t készíteni.Szóval no para, a 2013-as verzió tényleg ingyen beregisztrálható.
-
-
-
Aidan85
aktív tag
válasz
#01682176 #3231 üzenetére
Szerintem inkább e-mail cím függő, amit a regisztrációhoz, illetve a HD Sentinel kulcsodhoz kötnek. De nem próbáltam még, hogy egy e-mail címre több darab ugyanolyan (jelen esetben standard) kulcsot rakjak. Pontosabban azt biztosan lehet, hogy egy Standard és egy Professional is tartozik ugyanahhoz a mail címhez.
Mivel egy előző promóból megvolt a Standard nekem, aztán egy másik promóban megnyertem egy Professional-t is...ui.: igen, örökös kód
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest