Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor a thread wikijéhez (ehhe :-) hozzáadhatunk egy újabb paramétert: nekem már volt fent free, majd regisztrált IS, ez kzdett lejárni, feltettem a karácsonyi, egy napig aktív chip.de-s AV Pro-t, ez beintett februárban, majd újra free (legutóbb) és ezután próbáltam rá C.S. hsz-ében lévő AV Pro-ra. Nem jött össze, gondolom az eddigiek miatt (lehet, hogy egy takarítás után felment volna) , így próbáltam keresgélni a megoldást és akadtam arra a yt videóra, amely végül is megosztotta a megoldást :-)
Az a kulcs egyébként (Acer, Asus promó?...) egyébként több éves és elsőre tudomásom szerint működik szűz gépen, de ahol volt már fent regisztrált(?) AVG termék, ott feltehetőleg ez az ok, hogy nem fogadta el a kulcsot.
(#9977) C. s.: köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest