Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- SamMobile: biztosan Exynosszal érkezik a Z Flip7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Hogy kell ezt az iGo-t ugyanarról a mobilról 2 fiókhoz is hozzácsatolni? A gazdafiókhoz már telepítettem, majd letöröltem a mobilról, hozzáadtam a másik fiókot (csak alkalmazás szinkronizációt állítottam be), áruházból telepítettem ismét, de az összes alkalmazásnál nem frissül a lista az iGo-val a 2. fiókban (PC-n nézve sem). Az áruházban a 2. fiókhoz tartozó név lett kiválasztva mikor telepítettem újból.
Írtátok itt, hogy telepítés nélkül is hozzá lehet rendelni a fiókhoz, de senki sem mondta még hogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Külpolitika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest