- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz Szten Márs #8363 üzenetére
Szóval szerinted is "öregek vagyunk má", mi?
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Jinxx
senior tag
válasz Szten Márs #8363 üzenetére
Jó volna menni, de az időpont még nekem sem biztos. Fotócsucc híján csak offline olvasom ezt és a Digifényképeim topikot, de a régi tagok tényleg kezdenek eltünni, pedig jó kis csapat volt, nem értem. Pl Hydrát majd egy éve nem láttam írni, azt sem tudom fotózik-e még.
-
KTTech
veterán
válasz Szten Márs #7839 üzenetére
Csak visszaállt a régi struktúra. Ennyi történt. Igen, más volt, amíg külön volt bontva részegységekre. De ha megnézed a PH többi fórumát, azok is így vannak, kivétel a különálló lapcsaládok, azoknak van külön részlegük. Mivel mi már teljesen a PH! alá vagyunk beosztva, igaz külön csapatként, így mostantól a PH! közvetlen fórumába lettünk integrálva, és minden ami Digicam topic egy helyre - főgyűjtőbe - került. Azért a Digicam rész elkülönül a CPU-któl, szóval nincs teljes kavarodás.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #7839 üzenetére
Ne vitázz a nagybetűsökkel, mert ha olyanjuk van, elmagyarázzák a dolgot,
hogy kuss !BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #7833 üzenetére
Régen, amikor ugyanígy egyben volt minden, szerintem jobban pörgött.
És gyanítom, hogy kevesellték a látogatottságot.BEE
-
j.bravo
addikt
válasz Szten Márs #7831 üzenetére
Ööööö, izééé, akkor a fototrend megszűnt, vagy mi?
Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?
Vagy csak átmeneti üzemzavar, vagy pihenő?
A felső csíkon a FOTOTREND-re kattintva is a prohardver jön be[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
-
KTTech
veterán
válasz Szten Márs #7733 üzenetére
Mi Ropiékkal tuti a Batthányiról indulunk bár, végülis mindegy, hogy melyik HÉV-re szállunk
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #7729 üzenetére
A HÉV-től kb 800m, valószínű hogy én is azzal megyek.
BEE
-
t_a_m_a_s
addikt
-
KTTech
veterán
válasz Szten Márs #7729 üzenetére
Én tuti... de tudtommal Ropi és Speedlight is.
-
BEE
addikt
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #7467 üzenetére
Erre szerettem volna kilyukadni. Nekem nem ér meg ennyi utat egy Balatoni tali, ez van, sajnálom. Majd ha jobb idő lesz, csatlakozok hozzátok Budapesti talira.
-
törölt tag
válasz Szten Márs #7477 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem olvastam el
-
törölt tag
válasz Szten Márs #7475 üzenetére
Áh, értem, azt hittem rokonod, vagy barátod, vagy ilyesmi. A tetkója nekem nem bejövős Lehet még akár ismerheti is a húgomat, ő is az elte btk-n végzett történelem és muzeológián
-
törölt tag
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #7472 üzenetére
De egy téli Balaton-talihoz téli-Balaton témák kellenek !
BEE
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #7467 üzenetére
Szép téli képek vannak ott... ...Dömörkapuról !
BEE
-
kricsi81
senior tag
-
t_a_m_a_s
addikt
-
*Ropi*
félisten
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Szten Márs #7216 üzenetére
Eláruljam a helyes megfejtést?
Amikor éppen nem volt rágyógyulva az optika a szemedre, és nem is a kész képet elemezted a gép kijelzőjén, nos akkor...
..... TELEFONÁLTÁL
Holnap majd jól beletépünk...
-
Latitude
aktív tag
válasz Szten Márs #7216 üzenetére
Hali Szten! A te oldaladat a proxy mint Hosting Site-ot értékeli és ezért tiltja le.
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #7178 üzenetére
A 35-ös használatát szokni kell, nekem is időbe telt a 31-essel
megbarátkoznom. Az 50-es sokkal kézreállóbb volt nekem.BEE
-
eastsider
nagyúr
válasz Szten Márs #7178 üzenetére
lehet csak én is megszoktam, de ha így lenne nyilván felcsavarnám a 18-55-öt... mondjuk gondolom nagyon felhasználó függő. de érdekes, hogy régen a gépeket pont ilyen lencsékkel látták el kitben(kisfilmen 50-es)
am próbáltam Peti 50(75)-esét rögtrön az enyém után és hát... nem fogott meg...Cayman: ne is maradjon
de jó képmod: mégis elég gyakori obi... fura...(jó nyilván az ára miatt) bár biztos meg lehet szokni...
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #7166 üzenetére
Néztem én, de gondoltam lehet, hogy valamelyik fórumon kívüli fórumtárs, akit valaki hozott, persze sejettem, hogy BEE lesz, de nem voltam biztos benne. Nem ismerem igazán az arcokat. Akit az utcán felismernék az: te vagy, ropi, ricsi, tamás, cayman, KTtech. Kb. ezeket az arcokat ismerem!
-
eastsider
nagyúr
válasz Szten Márs #7168 üzenetére
értem! ezt valahogy nem tudtam elképzelni, mert feltétlen tájképben gondolkoztam, de igazad van. tegnap voltunk Ozorán. ott is pl jól jött volna a plusz egy FÉ nagylátón... emeltem az ISO-t 800-ig, de inkább felcsavartam a 35-öst...
belegondoltam egy ilyen obiba, de nem használnám ki... a 35mm-es gyújtötáv általánosságban tökéletes nekem, csak elég gyakran kell a nagylátó... azt kell beszerezni (10-20-as sigmával szemezek, majd egyszer....)kricsi81: nem is ezt gondolnám nagylátóra, lásd fenn...
Slowman: A HSM-es (ultrahangos) változat?
máyköl: mondjuk már pár kép lett linkelve itt BEE-ről a fórumban
nekem amúgy ez a tájfotózás valamiért nem megy.. kicsi vagyok hozzá, túl sok az információ, nem tudok vele mit csinálni (legalábbis nem tetszik az eredmény) na majd ha megnövök
[ Szerkesztve ]
-
Slowman
aktív tag
válasz Szten Márs #7168 üzenetére
Én is pont ezt akartam írni, hogy összejövetel mikor annyira nem fontos a képminőség akkor tök jól jön. Azt szokták erre az obira mondani, hogy "öregesen" fókuszál kicsi lassan, kicsit bizonytalanul. Ez igaz? Ezért vetettem el mert ilyeneket mondogattak róla .
[ Szerkesztve ]
-
Speedlight
csendes tag
válasz Szten Márs #7134 üzenetére
Solymáron voltatok?
-
eastsider
nagyúr
válasz Szten Márs #7166 üzenetére
köszi a részletes kommentet
igen épp ezen gondolkoztam, hogy 17mm-en mi a fenének kell F/2.8... ki használhatja ki?
én gyakran használom a 35-öst tág rekeszen (főleg 2.8 körül), mert pont olyan témákat fotózom... tájképre pedig jobb szeretem a nagylátót, főleg mondjuk egy erdőben nagyon szép dolgokat lehet vele művelni amúgy a 35/1.8-at elég elfogadhatónak találom 1.8-on is, inkább az a baj, hogy olyan kicsi a DOF, hogy a témáim nem férnek bele...[ Szerkesztve ]
-
adik
őstag
válasz Szten Márs #7160 üzenetére
Nem, a Heliosszal termeltem ezeket. Csak a képstabinak azt mondtam, hogy 135mm-es obi van rajta, illetve elfelejtettem mondani, hogy nem a 135-ös van rajta... Mindegegy, ennyi félrevezetés az exifben elmegy.
A leveles-mohás begyere!Kettő, csipkebokor vessző!
-
eastsider
nagyúr
válasz Szten Márs #7160 üzenetére
tényleg szépek!
2.8-on milyen? nem lágyul nagyon?
szemeztem ilyennel, de inkább gyűjtök nagylátóra -
eastsider
nagyúr
válasz Szten Márs #7152 üzenetére
mi a véleményed a 17-70-ről?
Ropi olyan mint NEO, a második képen
-
BEE
addikt
Ez nem is igaz !
Nem tévedtünk el, pontosan tudtuk végig hogy merre járunk,
csak nem oda akartunk menni !BEE
-
máyköl
veterán
Zöld kabátos Pentaxos úrnak mi a nickneve? Egyébként jót lettek...
-
kricsi81
senior tag
jó lehetett
látom Ropi vitte az egész fotós arzenálját állvánnyal együtt
stúdiócucc nem volt nálad?kovacsrichard.hu
-
máyköl
veterán
Hoppá! Az jó lehetett! Ki térített el tieteket? Ropi?
Az az kricsi, Képeket!
adik: Te mióta nem vagy modi?
[ Szerkesztve ]
-
adik
őstag
nem tévedtünk el, csak arra is jártunk... ...ahol a madár se De hát cserébe egész viselhető tájképekhez pózolt a vidék, legalábbis most már én is készítettem tájkép-próbákat - perverz módban
Kettő, csipkebokor vessző!
-
adik
őstag
válasz Szten Márs #7112 üzenetére
lehet, hogy az enyém is:
fórumozok és közben Simpson családot nézek...WErttzui: úgy olvastam a reszkesseteket, hogy szeressetek. Akkor kezdtem csak el igazán reszketni
[ Szerkesztve ]
Kettő, csipkebokor vessző!
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #7094 üzenetére
OK, csak szólj a kopasznak hogy ne várjon rád, induljon izibe.
BEE
-
Slowman
aktív tag
válasz Szten Márs #7087 üzenetére
De ha még jobban megakarjátok gyorsítani a folyamatot akkor a 4/6ra leghátul szátok (bár az a legkézenfekvőbb ha kimentek a nyugatiból minek aluljárózni), ott lesz rögtön a Margit hídnál a lépcső, a 17-re pedig legelőre (kicsit sokat járok ezen az útvonalon, és lusta vagyok felesleges sétálni. De nem vagyok ám teljesen mániákus bolond ) és ott száltok le szinte a zebránál és bal kéz felé rögtön ott a buszmegálló (elég nagy több busz indul onnan szóval könnyű megtalálni).
Bocs a felesleges írásért lemaradtam az eseményekről.
[ Szerkesztve ]
-
BEE
addikt
Huhh !
Lehet késő van már, de ebben a hszben valahogy nem látom a vezérlő logikát...
Tehát akkor mi van és az hánykor is lesz ???BEE
-
Slowman
aktív tag
válasz Szten Márs #7084 üzenetére
Ha a 4/6 és a 17-es megoldást választjátok és hamar "egymásra találtok" akkor odaértek. Mert én is hasonló időpontra érek a nyugatiba (Pest-Szeged IC) 9:15 és a 9:50-es órámra bőségesen odaérek a suliba, ami még egy megálló a 17-esel (Nagyszombat utca) és még fel is kell caplatnom vagy 500m-ert a hegyre.
Szóval ha időben elindultok a nyugatiból azaz kb mire beér a werttzui vonata, akkor igen, mert pont eléritek a 17-est már bent fog állni a megállóba mert minden óra 15/30/45 és egész környékén indul. Szvsz ha lekésitek és a 10ó-i busszal mentek akkor is csak 20 percet késtek és nem hinném, hogy az olyan sok. Annyit illik késni .
(Mindennap feljárok suliba onnan tudom .) -
werttzui
addikt
Az én vonatom ér be 9-20 ra miattam késünk ha késünk én előbb egy órával nem jövök be de max 10-15 re ott vagyunk ahol kell ,amúgy meg fél órákat szoktunk max várni
mod : én még a 109-es buszt sem tudom, honnan indul meg kell keresnem[ Szerkesztve ]
PENTAX
-
werttzui
addikt
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #7079 üzenetére
Fenyőgyöngye...
És hogy megismerd a pályaudvari indulás/érkezés kijelzőtábla alatt: [link]BEE
-
werttzui
addikt
válasz Szten Márs #7079 üzenetére
kb igen meg nekem vonat nincs csak egy órával előbb legfeljebb csúszunk kicsit !Pár telószám meg van akit tudok hívni aggódni nem kell
mod : nyugati főbejárat érkezési táblák alatt .
adik is oda jön ,ha látsz egy picit kopaszodó fotóstáskás ürgét kávéval a kezében ez ő lesz én meg egy bőrdzsekis érdekes-(csúnya) kopasz ember vagyok tiszta feketében[ Szerkesztve ]
PENTAX
-
Slowman
aktív tag
válasz Szten Márs #7064 üzenetére
A 206-os busz is megfelelő az közvetlen a nyugatitól indul, esetleg ha valakinek jobb 3M Deáktérig -> 2M Batthyány tér -> 160/260 vagy még szintén a Batthyányiról megy tovább a 86-os(ennek nem ez a végállomása, természetesen máshol is fel lehet rá szállni pl.: 7-es Rudas gyógyfürdőig és onnan a 86-ra.) A másik oldalról pedig Árpád híd 1-es/1A villamos és szintén a 17-es.
Pestről a leggyorsabba szerintem a 4/6 Margit híd budai hídfő -> és onnan 17-es villamos, ha épp elment, ott a villamos megálló mellet van a 206-os buszmegállója is ami szintén jó. Ezek után ahogy említette Ndruu csak fel kell szállni a 65-ös buszra és kész.Szerk: bocs az irányokat lehet nem "forgattam" a megfelelő irányba...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ha BKV-vel utazik az ember, akkor a Kolosy térre kell eljutni, onnan már gyerekjáték, ugyanis csak fel kell szállni a 65-ös jelzésű buszra.
A Kolosy térre el lehet jutni:
- HÉV-vel (Szentendrei HÉV - Szépvölgyi út megálló)
- busszal (Pestről pl. 109-es busszal, amire pl. a Nyugati pályaudvarnál lehet átszállni.
- villamossal (Budán a 17-es villamos)Harrrr!!!!
-
mcgoat
aktív tag
Kisétálsz a megállóba, megvárod, felszállsz rá, likasztasz, és a célban leszállsz
Egy webáruház nem csak fotósoknak www.mcgoat.com
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #6953 üzenetére
Akkor a kocsmában kezdünk ?
BEE
-
*Ropi*
félisten
-
Hydra SR
addikt
válasz Szten Márs #6925 üzenetére
Nem véletlenül, poénnak szántam Fényteszt volt, Ropi állt be, de gondoltam arra nem sokan kíváncsiak, viszont ha egy csöcsös thumbnail vezet oda, akkor mindenki rákattan
Közben elékészültem még 2 képpel, a másodiknak sajnos elég trágya a minősége és már nem is nagyon lesz jobb ahogy nézem de talán a többi rendben van.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
1010
őstag
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Szten Márs #6880 üzenetére
Az haggyán, hogy te nem vagy járatos arrafelé, de én még azt sem tudom, merre van az arrafelé
BEE: Akkor arra kérnénk, mint ötletgazda javasolj valamit esőnap esetére, illetve kéne valami itiner, merre is van a Fenyőgyöngye- Árpád kilátó- Oroszlán szikla. Az is elég, ha megmondod, hol lehet autóval megparkolni a környéken, azt meg a navigáció talán megtalálja...Holnap majd jól beletépünk...
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
ra\/asz
csendes tag
válasz Szten Márs #6756 üzenetére
dobj be egy ra\/asz-t is a lista végére, én is benne vagyok mindenbe, ami tükörfelcsapással jár..
addig nyújtózkodj, ameddig van bőr a képeden -- http://picasaweb.google.hu/reeveesz
-
eastsider
nagyúr
írj fel engem is
benne vagyok mindenben
(jah Szten, túlvagyok a 10k-dik expon )aztán remélem el tudok menni
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
Lehet én is...
-
adik
őstag
-
donzoli
aktív tag
válasz Szten Márs #6744 üzenetére
lehet, hogy én is tudnék csatlakozni azon a napon
-
Latitude
aktív tag
Hali Szten!
Engem is felírhatsz a listára! A 15 nekem is jónak tűnik!
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #6748 üzenetére
Ja, ok. Kár.
-
werttzui
addikt
-
máyköl
veterán
14.-ével mi is volt a baj?
-
KTTech
veterán
Nekem még kérdéses, de akár jó is lehet az időpont (attól függ, mikor kell vidékre mennem, még nem derült ki).
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #6730 üzenetére
Nekem jó, majd úgy csinálom hogy ráérjek.
BEE
-
MODERÁTOR
Reméljük jó idő lesz (ne essen az eső). Egyelőre úgy néz ki az időpont jó nekem is.
Harrrr!!!!
-
máyköl
veterán
Vasárnap nem érek rá. Csak szombatonként, a vasárnapom mindig foglalt. Mind1, max én nem megyek, miattam ne szervezzétek át a dolgokat.
-
adik
őstag
-
t_a_m_a_s
addikt
Én is benne vagyok. Végre megtapizhatom Ropi gépét - mégegyszer
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Szten Márs #6725 üzenetére
Nekem is jó (jobb) lenne a 10.07 szombat, de ha BEE-nak mint értelmi szerzőnek nem jó, akkor szvsz toljunk egy hetet.
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #6725 üzenetére
Részemről a szombat fixen kicsukva.
Bármikor máskor mehet a móka.BEE
-
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #6723 üzenetére
Jónak tűnik, de a koponyeg 7-8-ára esős időt jósol. A helyszín jó, de ha nyílt terepen való fotózás is tervben van, akkor jobb a jó időre várni. A Fenyőgyöngyében elvileg be is lehetne ülni, bár lehet kérvényezni kell valamit hozzá.
Gondolkoztam én is helyszínen (mert nagyon ráértem), de csak a kőbányai Kő Café jutott eszembe. A közelében van egy templom (Szent László templom), belépőért talán látogatható/fotózható. Művelődési központ is van a közelében, valamint egy kis park.
Vagy van pincerendszer, de ahhoz speciális engedély kell a sörgyáraktól és egy idegenvezető is kell hozzá. Ez pénz...Harrrr!!!!
-
*Ropi*
félisten
válasz Szten Márs #6723 üzenetére
Amit tudok, hogy HydraSR, J.Bravo, RaVasz és Fecó elvileg velem lesznek Vasárnap. Jobb lenne ezért a 7-e, mert szerintem nekünk is lenne kedvünk menni.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
válasz Szten Márs #6720 üzenetére
Sz'tem tegyétek át 7-ére, mert így sokan nem leszünk ott.
-
KTTech
veterán
válasz Szten Márs #6720 üzenetére
Nekem kizárt... (sőt, erre a napra van tudtommal tervezve stúdiózás is Ropi által).
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Szten Márs #6584 üzenetére
Ehheh, Enoszuke style
slowman: Nagyon gyorsan reflex-szerűvé válnak a mozdulatok, szóval nem lett volna rossz ötlet bármilyen harcművészet kitartást, akaraterőt, önfegyelmezet nagyon jól fejleszti és sok más területen is hasznát látni
Latitude: Egy ilyen sminket azért elvárunk tőled a következő fotózáson!
Stylist és össze nem illő rucik téma: Szvsz ez a sokadik dolog amire figyelni kell.
Egy jó stylist, sminkes, szerintem ha még a modell-fotózás, vakuhasználat, stb. megismerésénél tartunk akár káros is lehet, hisz jótékony hatásuk akár el is terelheti a figyelmet a kisebb hibákról.
Később amikor már a technikai rész készségszinten megvan lehet csiszolni a látványt persze, sőt kell is.tbs: 1 óra egy modellre, időmilliomos!
kricsi81: Bizony nagyon is van értelme 1:1-ben "lemásolni" ismert képeket, olyan ez mint a szaltó, "minden" tornász meg tudja csinálni, de amíg te nem, addig ne akarj triplát ugrani Pontosan azért jó, mert össze tudod hasonlítani azzal, ahogy egy profi csinálja és felismerheted a különbségek alapján, hogy mit csináltál rosszul...szerintem.
Cassidey: A kép technikailag jobb mint a fiúké, de nem hibátlan- j.bravo által leírtak nagyjából fedik ami beugrott róla - de a modell arca/tekintete/"mozdulata" jobban leköti a figyelmet.
j.bravo: Cinthya Dictator képek: Divat az emo, nem a képek értékesek - szvsz tucat művészieskedő fotók -, hanem egy mainstream dolgot lovagol meg. És persze kérdés, hogy akik ájuldoznak tőle milyen korosztály...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
*Ropi*
félisten
-
kricsi81
senior tag
válasz Szten Márs #6519 üzenetére
hmm, én tök azt hittem a végén kell, mint sok mindent.. (pl teniszütő, fallabdaütő, ilyesmik...)
akkor sorry mindenkinek
ha elégedettek a fotósok, és a modellek, akkor az már jó
kovacsrichard.hu
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #6519 üzenetére
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #6475 üzenetére
Te mindenhez értesz?
-
Latitude
aktív tag
válasz Szten Márs #6492 üzenetére
Sziasztok!
Meg kell, hogy mondjam nagyon jól szórakoztam, ezen a kardfogós kiértékelésen !
Ha ez számít balkezes vagyok, és a kardhoz legjobban hasonlító tárgy a kezemben eddigi életemben, egy böllérkés volt . De ígérem ha lesz alkalmam, kölcsön kérem raVasz kollégától azt a fröccsöntött műanyagkardot, és unalmas perceimben othon gyakorlok, hogy a következő fotós-workshopra felkészülten érkezzek !
Szerintem itt és most inkább a képek fotós szempontból történő értékelése célra vezetőbb lenne. Legalább is én magam majd ezt kérem tőletek.
Amúgy a többi modell szerintem sokkal szebb és kedveseb volt mint én, és sokkal jobb fotók is készültek róluk. Inkább foglalkozzunk azokkal a fotókkal.
A kedvemet nem szegtétek, mert csak buliból álltam be fotózkodni, illetve hogy be tudjuk lőni a fényeket (és. hogy kifárasszam a fotós társakat, hogy mire vissza ér a modell, ne legyen kedvük csattogtani, így végre enyém legyen a terep )
Amúgy Hydra kolléga lenyúlta az egyik ötletemet, ezért büntiből a következő talin őt fogjuk fotózni, rózsaszín tűlszoknyában fehér pamutharisnyában !
[ Szerkesztve ]
-
BEE
addikt
válasz Szten Márs #6478 üzenetére
Apikém !
Ki nem néztem volna belőled, hogy gyakorlott bozótvágó vagy !BEE
-
Slowman
aktív tag
Én azt hittem, hogy Ricsinek a kéz pozíciójával van gondja a markolaton (vagy hogy magyarázzam ezt ). Azt viszont nem gondoltam, hogy ilyen kötött szabályok vannak. Ez elég erős diszkrimináció a balkezesekkel .
Azért nem láttam helytelennek mivel én is balkezes vagyok, és kapásból így fognám meg . Ezek szerint nem nagyon kéne samurai babérokra törnöm mert jobb kézzel elég ügyetlenül hadonásznék . -
Hydra SR
addikt
válasz Szten Márs #6481 üzenetére
Ja, a másik ami szűk volt az ilyen széles dolgokhoz, az a háttér volt. A bőröndös képen mindkét oldalt meg kellett toldani ps-ben a hátteret. Legközelebbre állítólag már háttérvászonból is lesz szélesebb és kevésbé gyűrődő.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
"Sokkal szélesebb, majdnem spárgázó állással van" -> eredetileg olyat akartunk, csak ahhoz szűk volt a Feri szoknyája...ööö izé, illetve a Katáé akinek meg akarta mutatni, hogy kéne beállni
-
Hydra SR
addikt
Akkor jólvanakkor
Legközelebb ha lesz kard, talán erre is figyelünk, bár gyakorlóképeknél nem sok jelentősége van de ha egyszer netalántán élesben is szükség lesz rájuk, akkor meg mégiscsak. A háttér meg terveink szerint legközelebb nem lesz ilyen foltos utómunka előtt sem, kicsit későn fogtuk fel a jelentőségét és kezdtük el a megoldást keresni.[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #6422 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk. Én nem vagyok nagy szervezős, bevállalnád?
-
j.bravo
addikt
válasz Szten Márs #6276 üzenetére
PS-ben oké, ennyi PS még nekem is megy de ha már elvileg adott a lehetőség LR-ban, akkor oly jó volna ott megtenni...
-
kricsi81
senior tag
válasz Szten Márs #6258 üzenetére
4 helyett 5 Nikon váz volt csak nekem nem volt ott a gépem
kovacsrichard.hu
-
*Ropi*
félisten
válasz Szten Márs #6248 üzenetére
Ezt is értettem alatta, hogy ez a keménység sem illik hozzá, csak nem jól fejeztem ki magam.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
*Ropi*
félisten
válasz Szten Márs #6190 üzenetére
Annál az utolsó képnél nekem is bejön ez a kemény csúcsfény-dolog, passzol az acidos képi világához.
-
*Ropi*
félisten
válasz Szten Márs #6194 üzenetére
Persze. Az ACR kezeli a jpeg-et is, csak be kell állítani neki PS-ben.
-
*Ropi*
félisten
válasz Szten Márs #6171 üzenetére
A telefonos segítség ebben az esetben túl lassú lett volna, így megkértem a számítógépet, hogy vegye el a felét: cca. 400 képből 200 körül maradt. A végén meg majd megkérdezem a közönséget is...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest