- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
Nem kell ehhez valami nagy szervezés. Csak valami jó helyet kell kitalálni, meg - ami nehezebb - megtalálni azt az időpontot, ami mindenkinek megfelel, aki ott akar lenni. Én abszolút benne vagyok egy ilyen jellegű buliban, csak időm nincs sok mostanság. Szvsz november közepe táján lehetne összehozzi, nem lenne hátrány valamelyik hétvégén...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Szten Márs
nagyúr
Mint látod, hárman vagyunk már
Mit ne mondjak, én sem vagyok annyira űber ebben, de ez amúgy is úgy megy, hogy először megnézzük kiket is érdekelne a dolog, utána pedig próbálunk valami mindenkinek jó időpontot alakítani, "bekiabálós" módszerrel. Mivel erősen egyre rosszabb lesz az idő, a helyszennek valami fedettet nem lenne rossz választani szerintem. Olyat, ahol azért csak-csak van a környéken valami látnivaló, mert beszélgetős tali, meg rossz idő ide-vagy oda, nyílván azért fotózgatnánk is - részben a másik gépének megismerése is lenne a cél gondolom, engem pl kifejezetten érdekelne, az meg csak úgy megySzóval ha tud vki valami ilyen helyet, szóljon, a többihez meg az kell, hogy ti szóljatok, kit érdekel, mikor lenne jó stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest