- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Hát fiúk-lányok, az eddigi visszajelzések alapján én eléggé elbizonytalanodtam, hogy egyetlen képet is megmutassak-e... Más kérdés hogy még nem is tudtam nekiállni a retusnak egyik képen se, de ha nem is érdemes, akkor ha meg is csinálom, akkor is csak a modelleknek, hogy azért ők is kapjanak valamit - és persze nem győzöm elégszer elmondani hogy majd lesz jobb is.
Azt esetleg nem lehetne, hogy azok, amik a hozzáértőbbek számára trivialitások, elmondják "csak úgy", hogy tudjuk legalább nagyjából, mit kell észben tartani?
Csak azért, hogy ha felteszek egy képet, szeretném elkerülni hogy kb. mindenben csak hiba legyen, legalább egy-két valami legyen jó rajta...
Ja, egy dolgot ígérjetek meg: ha megpróbálunk azáltal tanulni, hogy lemásolunk egy ismertebb (valahol megjelent és jó) képet, akkor nem húzzátok le éppen azért mert másolat[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest