Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
válasz
haruspex #10725 üzenetére
Hát ez a szenzor fejlődés nagyon is beteg mód megy most is...
Kicsit nézegesd meg a MILC témakört, meg a Canon háza tájékán a Dual pixel technológiát,
A megapixel még mindig inkább csak hangzatos reklámfogás mint valós érték... illetve elértünk egy bizonyos küszöböt amit necces meglépni mert fizikailag egyre kevesebb a játszótér, ebből fakadóan a gyártók se nagyon akarnak feljebb lépdesni 24 Megapixelnél APS-C -re.A Pentaxel nem az a baj, hogy nem ismert márka... nagyon is ismert
"De nem mindegy, hogy valaki/valami ismert vagy ...."
A Pentaxnek ez a másodlagos vagy inkább harmadlagos legnagyobb baja...Új vs Használt;
Ha veszel egy Aranygyűrűt hivatalos ékszerésztől... azt is csak olcsóbban tudod eladni a vételárhoz képest.
Nem kell szándékosan megerőszakolni a dolgokat, tudod Te, hogy mit írtam le és hogyan kell értelmezni. -
Colonel993
senior tag
válasz
haruspex #10718 üzenetére
Mikor én eladtam a K20D-m;
-Váz, 46 000 Expoval (so-so... ez már összeg, de kétszer ennyit bele lehet rakni kényelmesen)
-Törőékes mattüveggel (nem gagyi kínai)
-Fóliázott mindkét kijelző
-Eredeti Pentax portérmarkolat (faragott volt, hogy felmenjen GX10/20-ra előző tulaj által)
-3 Akku (1 eredeti, 1 utángyártott de eredeti minőség, még 1 utángyártott kicsit döglődő)
-Eredeti Pentax IR távkioldó
-Minden gyári kiegészítőjével, dobozával, pattentúl...60. 000 HUF
És így is erősen megváratott az új gazdára találással (vagy egy hónapig nem volt kapás).uffneked:
2008-as gép a K20D...
Most nézz rá a jelenlegi naptárra.
A gépváz nem értékálló cikk; D7000-est vettem 130e HUF-ért kövi év áprilisig szóló garival meg 5e expoval.
Pár hónap és 100e HUF lesz a piaci értéke.
1 év múlva a D7100 lesz ilyen áron.
Ami értékálló generációk óta azok az OBJEKTÍVEK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged