- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikisys
őstag
válasz
danano.1 #7349 üzenetére
Na, Én is beleszaladtam ebbe a tükör fennakadt jelenségbe. (K200D gép.)
Gyorsan kikapcsoltam, tükör visszaállt, majd bekapcsolva rendesen működött minden.
Azóta már több, mint száz képet exponáltam és jól működik a gép.
Remélem még sokáig jól fog működni.Az alexpo-jelenségét figyelmen kívül hagyom, majd a kép feldolgozása során a PS-ban állítom be.
A DNG formátum jobb, ezt használom, mert több program képes megnyitni így a képállományt.
Üdv!
-
csakb
őstag
válasz
danano.1 #7349 üzenetére
A PFC-n a napokban felmerült két műszerész neve egy vázból kiszakadt bajonett kapcsán. Lehet, hogy őket is érdemes lenne megkérdezned. A Cameránál szerintem kapsz egy ajánlatot horror áron, franciaországi kiküldéssel megfejelve.
Itt egy komának ugyanez volt a problémája, 200 dodóra saccolták a javítást a szervizben az akkor kb. 250-et érő vázra. Végül vett egy K-5-öt. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motoros topic
- Autós topik
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Dark Souls sorozat
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest