- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
beis-compo
tag
válasz
Meridani #11646 üzenetére
Ez kicsit olyan, mintha ami beleakad és tolja az obi rekesz állító pöckét, túlszaladna, átugrik, ezáltal összeugrik a rekesz, úgy mint amikor leveszed az obit. Utána ez visszafelé ismét átugorja az obiból kiálló pöcköt, és akkor megint jó lesz. Persze belülrôl még nem láttam ilyent, tehát csak elképzeltem.
-
beis-compo
tag
válasz
Meridani #11643 üzenetére
Mivel alapból nyitva van a blende amikor átnézel a keresôn, ezért ha szorulna a blende vagy az ehhez tartozó mechanika, akkor nem tudna rendesen bezáródni (lerekeszelni), tehát túlexponált képeket lône. Inkább visszanyitni nem tudja (exponálás után)? Az milyen, amikor "nem sikerül átváltani LV módba", mit csinál olyankor?
-
Meridani
tag
válasz
Meridani #11509 üzenetére
Még furcsább, hogy a hiba csak lassabb záridőknél fordul elő.
Feltöltöttem két hangfelvételt és 2 sor képet lassú és gyors záridővel. Olyan fura hangja van amikor nem rosszul állítja be.
Valakinek van valami ötlete, hogy ez mitől lehet?
-
VGNGR
senior tag
-
andris1602
aktív tag
válasz
Meridani #10442 üzenetére
A szenzor ugyan az, ha jól tudom (cáfoljon meg aki jobban tudja), több a kezelőszerv, van státusz lcd, halkabb az exponálás, viszont kicsit régebbi kiadás, lehet, hogy azóta finomítottak a szoftveren valamit. De így elsőre jó ajánlatnak tűnik.
Neked kell eldönteni
u.i.: rémlik nekem egy összehasonlító teszt, megpróbálom előkeresni
szerk: addig is, itt egy spec összevetés: Link
-
andris1602
aktív tag
válasz
Meridani #10439 üzenetére
Szia
Amennyire én tudom, csak a formában van különbség, amikor én voltam vásárlás előtt, nekem is ajánlották a K30at, de nekem a K50 tetszett jobban. Akkor nem volt ekkora a difi, gondolom most szórják kis az utolsó készletet a K30ból. Nagyon jelentős különbség biztosan nincsEgyébként a K50 jó kis gép
Láttam, hogy a másik ötlet a D5200 lenne, ebben a dilemmában viszont a kijelző és a videó lesz a döntő. Ha ezek - a kihajtható kijelző és a használható videó - fontosak neked, inkább Nikon.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest