- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Lejövő gumimarkolatról még sosem hallottam (ez a Nikon D200 esetében fordult elő, ha jól emlékszem), hibás tárcsáról sem, sőt semiféle szériahibáról igazából, szóval nem tudunk ilyenről beszámolni. Bár nekem sem K20D-m van, hanem K10D-m de azért követem a Pentax többi gépének a hírét is valamennyire
-
Zozzant
addikt
Nézd, lehet hogy itt épp nincs akinek k20d van, de:
Előző verziókkal sem voltak olyan gondok amiket írsz, első szériás k10d-ben volt ferde ccd, de ez már a múlté. Biztosan nem fejlődtek vissza megbízhatóság terén, tehát ha ez tart csak vissza akkor nyugodt lehetsz. Garanciális szerviz a Camera kft., ennek külön topikja van, mondanak hideget meleget. -
ottkar
addikt
Na kiderítettem a Leica használta ezt az egyéni menetet már akkor se volt szabványos azért csinálták mert volt Leica nagyítógép aminek ilyen menete volt, és ahhoz így fel lehetett tenni a fényképezőgép optikáját is. Az oroszok is csináltak ilyen optikát a Leica utánzatokhoz, pld FED -hez. Kicsi a valószínűség hogy ilyet kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS M50 Mark II kit objektívvel, Canon BR E1 távkioldóval, 5680expo-val
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged