- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
beis-compo
tag
Ez ügyes, köszi az infót.
Nekem van mindkét masina itthon (A K-30-at örököltem), a menüje is szinte ugyanaz amúgy is, vagyis a burkolatán beül nyilvánvalóan ugyanaz a vas van.
Jó hogy ezen valaki elkezdett agyalni, hogy akkor ráhúzza az újabb FW-t.
Mondjuk videózás felejtôs ezekkel a vázakkal, (max kényszerbôl). -
faki_
senior tag
U1, U2 mód az lesz, amit ép elmentesz a többi módokból. Az M módban tényleg gáz, hogy csak felcserélni lehet az első és a hátsó funkcióját.
(#11303) Zozzant
ISO gomb, majd utána tárcsa. El is menne kompromisszumként, ha közben nem éledne fel az LCD kötelező jelleggel. Nekem nagyon hiányzik a felső LCD (meg egy-két gomb).
-
Zozzant
addikt
Syntax error
Mit fog állítani a gép zöld gombos fényméréssel ha már te előre beállítod neki?
A záridőt M módban a zöld gombbal kapod meg, a manuális obi rekeszét a rekeszgyűrűn beállított blendére rántja be és méri a fényt. A blendét nem fogja zöld gombra semmi beállítani, max egy "A" állású manuális obin, de ott sem M módban hanem valami program automatikán.
-
faki_
senior tag
Nem teljesen tudom értelmezni a kérdésedet, de a magyar használatija letölthető.
-
jeni
félisten
használ valaki ilyet?
jó dolog,hogy még biztonságosan cserélgethetsz egyikről a másikra. -
Novics
senior tag
Az én sárga K-30-asomnak mindössze annyi hibája van, a markolatnál a kis sr matrica egyik fele felpöndörödött. Ezt a vásárt csak amiatt bánom, hogy nem lehet rá portrémarkolatot venni. Hekkelni lehet rá - Colonel linkelte egyszer -, de azok buták, nem működnek a kezelőszervek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest