Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kmatalik

csendes tag

válasz 4Grider #83474 üzenetére

Köszönöm a tippeket, én is gondoltam ugyanezekre, mindet végigpróbáltam és semmi változás. A Telenor SIMet mindig zavarja a Telekom SIM, de a Telekom SIMet soha nem zavarja a Telenor SIM.
    Amit még ki fogok próbálni az az, hogy messzebb itthonról, más bázisállomásokra csatlakozva van-e változás.

• kmatalik

csendes tag

Telenor - Telekom dual sim probléma:
    Visszaolvasva látom hogy többeknek is volt már ilyen problémája, de magyarázatot / megoldást eddig nem nagyon találtam.
    Telenor SIM kártya dual simes mobilban, mellette egy Telekom SIM. Mindkét kártya 4G-re csatlakozik. A Telenoron szeretnék mobilnetezni, de jóformán használhatatlan. Ha kikapcsolom a Telekom SIMet, úgy tökéletesen megy a Telenor mobilnet.
    Ugyanez fordítva próbálva: a Telekom SIM-et csatlakoztatva a 4G mobilnetre tökéletesen működik akkor is, ha a Telenor SIM be van kapcsolva 4G-n.
    Valamivel jobb a helyzet, ha a Telekom SIMet csak 2G-re csatlakoztatom, akkor a Telenor mobilnet lassan, de működik
    Két telefonon is próbáltam: Samsung Galaxy A22-n (Android 11), illetve Galaxy A8 (2018)-on (Android 9) - a probléma mindkettőn fennáll.
    Ezért gyanítom, hogy nem az Android vagy a Samsung hibája, hanem hálózatmenedzsmenttel kapcsolatos a dolog, amire mezei felhasználónak nincs ráhatása. De akkor sem hangzik túl jól, hogy Telenor - Telekom dual sim felállásban nem lehet rendesen mobilnetezni a Telenor hálózatán.
    Tipp / magyarázat / javaslat bárkitől?
    Köszönettel,
    Krisztián

Új hozzászólás Aktív témák