- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
malor
aktív tag
válasz 7Heads Drago #61682 üzenetére
Mondjuk együtt bementek egy ügyfélszolgálatra
-
hunluigi
senior tag
Imei alapján szerintem telenórinál is lekérhető
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
MODERÁTOR
Az utolsó törlesztőt tartalmazó számlán szerepel, hogy nincs további fizetendője.
Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
válasz 7Heads Drago #83362 üzenetére
Az előtted lévő hozzászólásban a lényeg. Kecskemét környéke a Dunától keletre van, ergo a B20-hoz nagyvárosokon kívül csak a Telekom tud hozzáfogni másik frekvenciát. A Dunától nyugatra ez pont fordítva van. Ráadásul a Telekomnál nincs korlátlan, routerbe való mobilnet, a Telenornál meg van. A routerek mögött pedig x db fogyasztó van, tehát a jóval nagyobb sávszélesség igény miatt logikus, hogy a Telenornak jobban terhelt a hálózata.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz 7Heads Drago #83561 üzenetére
Ugyanazt a hálózatot használja mindkettő.
Max. az eszközök által elért frekvenciák, technikák miatt lehet közöttük különbség.Xiaomi 13T
-
TODI1111
veterán
válasz 7Heads Drago #86552 üzenetére
Továbbra is szívatnak. Négy napig tartott amig eljutatták a készüléket a márkaszervízbe, holott szegeden is van SES és márkaszervíz. Tegnap tettem elektonikus panaszbejelentést az illetékes békéltető testületnél.
-
MODERÁTOR
válasz 7Heads Drago #86571 üzenetére
Nagyon sokszor leírtam már, sosem az a baj, ha valaki beírja, mi a baja a céggel.
A stílus, az ami sokszor kiveri a biztosítékot. És ebben tökéletesen igaza van PBA-nak.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest