- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
betyar1974 #90584 üzenetére
Akkor még egyszer: A tavaly júliusi Telenor ugyanaz a cég, mint a most júliusi Yettel. Csak a Telenor nevet kellett leváltaniuk, mert letelt a névhasználati joguk a Telenor névre.
Ami változott: Egyre terheltebbek a régi B20-as cellák, mert egyre többen tv-znek mobilneten. Ráadásul a yeti nem méri az HBO és yetitv forgalmát, ezzel is magára rántva újabb felhasználókat. Meg ami még változott: Elindult tavaly decemberben egy hálózatmodernizációs program, ami hónapokig kavarodást okoz egy csomó helyen (össze kell lőni a lecserélt cellákat a szomszédos tornyokkal és a különböző telefonmodellekkel). -
4Grider
félisten
válasz
betyar1974 #90129 üzenetére
A leggyakoribb probléma mostanában a hálózatfejlesztés. Leginkább azok járnak vele jól, akik közel laknak a tornyokhoz, tornyok között félúton viszont egyelőre sokkal gázabb, mint előtte.
-
válasz
betyar1974 #90129 üzenetére
Nem a névváltás miatt lett kevesebb a sebesség, hanem -gondolom- terheltebb a hálózat, esetleg valamit módosítottak a hálózat beállításain, ami miatt nálad gyengébb lett a net.
-
viktorhu
veterán
válasz
betyar1974 #83882 üzenetére
Azt már közben te is olvashattad ish4d0w-től is, hogy a dsl teljesen más, az dedikált kapcsolat, vagyis ha azt terheled le torrenttel, azzal nem egy az egyben a többiektől veszed el az erőforrást - ilyen szempontból a DSL a legtisztább az összes ma használatos hozzáférési technológia közül. Ha viszont mobilon csinálsz speedtestet, az a környék közös kapacitása - pont pl. faluban lehet, hogy két falu teljes sávszélessége együtt (vagy ami épp neked jut belőle a többiek pillanatnyi felhasználása mellett), és amit a torrenttel elveszel belőle, azt mindenkitől veszed el.
Ez abszolút nem ítélkezés (a helyismeretnek meg végképp nincs köze hozzá, csak a fizikának), pont az a lényeg, hogy aki jóhiszeműen erről nem tudott, az is tudjon róla, mert látszik, hogy nem mindenkinek magától értetődő ez a téma. A mobilnet nem torrentezésre való sajnos.
-
viktorhu
veterán
válasz
betyar1974 #83871 üzenetére
Vagyis mindenki a mobilnetre szorul, és ezt is el akarod venni tőlük a torrentezéssel
Az ilyen helyeken ez még problémásabb. Mi van, ha a környéken valaki mobilnetről home office-ozik, és nem fog tudni normálisan dolgozni emiatt?
-
Gubu0101
veterán
válasz
betyar1974 #83866 üzenetére
Viccesen probaltam eloadni,hogy igen szoktam,kabel vagy wifin,bar nem vagyok nagy kaloz,hebe hoba filmet neha.Privatba is johet,ne hogy itt tiltas legyen a vege
-
Gubu0101
veterán
válasz
betyar1974 #83862 üzenetére
Hogy a viharba ne
-
vpanangin
senior tag
válasz
betyar1974 #50561 üzenetére
-
vpanangin
senior tag
válasz
betyar1974 #50544 üzenetére
Biztosan nem mennek ki lemérni aznap mikor lemondod.
-
Sify
senior tag
válasz
betyar1974 #50541 üzenetére
Szerintem ha felmondási időn belül vagy, akkor nem kell indokolni a felmondás okát.
-
vpanangin
senior tag
válasz
betyar1974 #50541 üzenetére
Én azzal indokoltam, hogy nem jobb a sebessége, mint vártam. Ugyanis vezetékes netet akartam vele kiváltani. Ennyi.
-
vpanangin
senior tag
válasz
betyar1974 #50539 üzenetére
Én májusban szerződtem 24 hónapra, és akkor volt 30 napos felmondási opció.
-
vpanangin
senior tag
válasz
betyar1974 #50537 üzenetére
Üzletben szerződtél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest