- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz
BPéter1984 #71971 üzenetére
A te döntésed, hogy váltasz-e.
Én merem ajánlani, és ha teheted akkor vagy az Astóriai, Allee vagy Árkád üzletbe menj! -
bul07
nagyúr
válasz
BPéter1984 #71967 üzenetére
Kis ügyintézéssel(telefon, email) és egy kis beugróval ha olyan flotta
Bár írtad hogy számodhoz ragaszkodsz akkor ez bonyolítja a dolgot hogy olyan flottát kellene keresni ahol számod biztonságba vanOlvasd el az összefoglalót ott, és nyugodtan kérdez is ha érdekkel a dolog
Amúgy gondolom a Iphone X nem doual telefon, így két sim kártya nem megoldás
Amúgy kérdez körbe hogy nincs e valaki a környezetedbe aki jó flottába van, és hogy nem e tud bevinni
-
simpley
őstag
válasz
BPéter1984 #71964 üzenetére
A Telenornál sem hülyébbek ezt elhiheted..
Egyébként az ilyen előrecsomagolt telókkal csak a baj szokott lenni...
UP: a flotta az egy jó dolog mert sokkal jobb ajánlatok szoktak lenni mint publikus csomagoknál viszont óriási negatívum hogy mindent a flottakezelőn keresztül intézhetsz -
Cyberbeni
addikt
válasz
BPéter1984 #71831 üzenetére
Ha a kollégákkal és a főnökséggel is kell beszélned, akkor miért nem céges előfizetésed van?Plusz a 150 perc messze nem korlátlan és a netből is van egy csomó opció, ami nem korlátlan, de sok embernek elég lehet.
-
viktorhu
veterán
válasz
BPéter1984 #71833 üzenetére
De ha csak úgy vagy vele, mint én, hogy szeretnél időnként mást is kipróbálni, és arra vagy kíváncsi, hogy ha átmész a Telenorhoz, akkor kell-e valami negatívumra számítanod, akkor megnyugtathatlak, hogy nem kell
-
viktorhu
veterán
válasz
BPéter1984 #71831 üzenetére
Nincs semmilyen probléma, én párhuzamosan használom a két szolgáltatást, nem veszek észre különbséget. A speedtest igen, bár pont ahol én lakom, ott egyforma kb. a kettő sebessége, de telefonon a használat során nincs különbség az internetben sem.
Én nem kértem korlátlan netet, csak 5 gigát, ahhoz kaptam korlátlan hálózaton belüli hívást + 100 percet hálón kívül + 9 vagy 10 forint a további telefon percdíja, ezért fizetek 3000 forintot.
A két szolgáltató korlátlan csomagja között a különbség a külföld, mármint a pirosnál a korlátlanság EU + Svájc + Török számokat hívva is értendő, meg ha jól emlékszem roamingban is korlátlan a net, plusz nincs a napi 35 gigás limit belföldön mint a Telenornál.
Ha tényleg nagyon sok mobilnetet használsz, de mellé nem kell a korlátlan hívás, akkor szerintem a telenor 100 gigabájtos csomagjai érik meg nagyon ár-érték arányban (pl. 100 giga + 120 perc 7990). A Red Live-oknál viszont már 9990-ért is elég sok netes dolog korlátlan (videó, messenger stb.)
Mellétehetsz egy neked tetsző hangcsomagot, és megkérdezheted lemondáskor a vodától is, hogy mit lépnek erre - azzal fogják kezdeni, hogy megnézik, mennyi adatot használsz valójában, te elmondhatod, hogy ez elég-e neked, vagy csak azért használtál ennyit, mert drága volt stb. Ha nem tetszik az ajánlat, elindítod a számhordozást.
-
viktorhu
veterán
válasz
BPéter1984 #71824 üzenetére
"a vodánál ígérnek kedvezményt ha maradok"
Miért olyan nehéz megtanulni, hogy nem így kell kedvezményt kérni?
Tele vannak példákkal a fórumok. Lemondani kell, és akkor jönnek az igazi kedvezmények, sales-es nem tud komoly kedvezményt adni, csak az ügyfélmegtartó csapat.
-
Somatom
veterán
válasz
Telenoros korlátlan net flottában van "olcsón", de ahhoz dual SIM -es teló kéne.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Akkor meg majdcsak mindegy, Red Infinity és a Hiper XXL is 15990, talán jobb a Telenor hálózata, illetve nincs benne nemzetközi hívás. De ha a net fontos, a hívás kevésbé, akkor Hiper M Net sim only, 7990 Ft.
-
viktorhu
veterán
válasz
BPéter1984 #71820 üzenetére
Nézz körül, hogy mi a legjobb ajánlat, amit kaphatsz, utána hívd fel a vodafone ügyfélszolgálatot, mondd, hogy fel akarod mondani a szerződést, és kapcsolnak egy ügyfélmegtartót, akivel megállapodhattok egy egyéni csomagban.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
BPéter1984 #71820 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, megnézni, hogy hol jobbak a csomagárak, a szolgáltatások, hol jobb a lefedettség, milyenek a készülékárak. Nincs ilyen, hogy ez itt jobb, amott rosszabb. Mindegyikük a maga módján, megfelelően működik. Fel kell mérni először a saját igényeidet, hogy mik a fontosak (nemzetközi hívás, készülékár, üzletek száma, nyitva tartás, stb.).
Így a magam nevében, mint telenoros értékesítő, kijelenthetem, hogy ezt rajtad kívül senki sem tudja megmondani. Szét kell nézni a piacon, egyedi ajánlatokat kérni, blablabla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest