- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
A biztosítónál a Mama nevén futott a történet. Ezért tudom, hogy nem terhelték ki. A mostani biztosítóm másik piacvezető, évente 18 000 Ft-ot fizetek érte. A Telenornál azért kérdeztem rá, mert igazából nettó haszonélvezői voltak a történetnek 2 évig. Igaz nem volt kötelező hozzájuk szerződni, de annyira nevetséges volt, hogy 100 perc lebeszélhetőség mellé adtak 1 GB-ot 4680 Ft-ért, hogy a 100 percet nem bírtam ellőni, mert amikor nem voltam úton, akkor Vodafone, vagy Telekom hoppá vezetékes számot használtam, illetve amikor úton vagyok, akkor Magenta 1 -es SIM kártyámnál 15 GB adatmennyiségem van (ami bőven elég nekem, és ugye 15x eltérés, a családi számokat meg ingyen hívhatom korlátlanul - családi opció), és mindez feleáron, mint amit a Telenor korlátlan jelent. Megkérdezték miért mondom fel? Nem volt térerő? Mondom az még volt, marketing, és vonzerő az nem volt. A leggyengébb szolgáltató, mert nincs semmilyen ütős ajánlatuk, ami persze érthető, hiszen nincs vezetékes TV, Internet, Telefon szolgáltatásuk mint a Telekomnak, vagy a Vodafone-nak. De még az sem volt, hogy egy jó készülékajánlatuk legyen (amikor írta, hogy bármikor cserélhetek készüléket, megnéztem az árakat, hát más szolgáltatónál még új előfizetéssel is olcsóbbra jöttem volna ki, arról nem beszélve, hogy A52.ből is csak a 4G-s volt)...A Prímet az vitte mégis amikor 1000 Ft-tal meg akarták emelni a havidíjamat és már 3 GB lett volna az adatforgalom. Azt a havidíjat aminek az előfizetését nem is használtam ki. Vodafone GPRS 2002-ben 4 GB adatforgalmat adott 3E Ft-ért.
Amúgy mindenki emlékszik gondolom, a pandémia első hullámára, amikor bezzeg boldognak- boldogtalannak adtak 100 GB-ot ingyen... nekem is adtak
Aztán rendesen előfizetőnek, meg 1 GB-os aztán szevasz. Megjegyzem nekem az Internet mennyiség a fontos, nem a lebeszélhetőség, VoIP korában nem a percek számítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest