-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
vigyori78 #18732 üzenetére
Engem nem győztél meg, több okból sem.
1., Smarttarifa 3-tól is beleszámít a net/email/faszbook az xMB-ba.
A Smarttarifa 3,4,5,6 tarifacsomagok magukba foglalnak korlátlan Facebookozást, e-mailezést és böngészést belföldön, mely beleszámít a havidíjban foglalt adatforgalomba, viszont nem kerül lassításra a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználását követően.2., A lassítást követően a net/email elérést is lassítják, hiszen 7 Mbps-ról 1 Mbps-ra lassítják. Az igaz, hogy nem 32 kbps-ra.
Az adatmennyiség elfogyását követően az adatforgalmazás lassításra kerül, kivéve a korlátlan adatforgalom típust, amely a számlázási ciklus teljes ideje alatt lassítás nélkül igénybe vehető belföldön (1 Mbit/s letöltési és 256 kbit/s feltöltési sebességgel). -
norbert999
aktív tag
válasz
vigyori78 #18727 üzenetére
Erre: "Smarttarifa 3.-nál lejebb ne menj mert ott nem korlátlan a net,email,google térkép,és van túlforgalmazási díj."
Ezzel szemben a Smarttarifa 1, és Smarttarifa 2 csomagoknál ugyanúgy NINCS túlforgalmazási díj.
"Korlátlan net" a mai adatok alapján egy szolgáltatónál sincs.
Ha tévedek javítsatok!
-
norbert999
aktív tag
válasz
vigyori78 #18721 üzenetére
Szerintem az általad leírtak egy része, nem felel meg a valóságnak.
Más:
Én smarttarifa 2-ben vagyok. Hosszasan keresgéltem a szolgáltató weblapján, de a kérdésemre nem találtam választ, ami a következő:Tény, hogy a 250MB adatforgalmazást meghaladva, lassítanak.
Hogyan érhetem el (ha egyáltalán elérhetem), hogy esetleg plusz adatforgalmat vásárolhassak a számlazárásig?
Esküszöm, hogy régebben olvastam valami extra adatforgalomról, de most valamiért nem találom.
Lehet, hogy öregszem?Valaki tudja a megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest