Hirdetés
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
SpongyaBob #92504 üzenetére
jo volna tenyleg, kinn 5G van, a hazban neha edge sem. telekomnal szepen mukodik
-
kekedi
senior tag
válasz
Arra én is felfigyeltem. Várjuk szeretettel.
-
Landsmann
addikt
válasz
Mondjuk, napokon belül véget ér a III. negyedév amire ígéret volt.
De tényleg jó lenne ha bevezetnék. Ismerősnél Debrecen mellett olyan szar a térerő, hogy a Telekomos kártyám még kint az udvaron is át-át ruccan a VoWiFi-re. A Vodafone pár hónapja rakott tornyot a pusztába, az megoldott. Diginek is van, mondjujk ez utóbbival nincs semmiféle kapcsolatom, de a bázisállomás ott van. Én azért bizakodok, hogy a Redmi telefonjaim gond nélkül mennek majd. A VoLTE-val sem volt bajom, pedig az egyik készülék nem támogatott.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
Ez jó hír. De tényleg nem értem mi tartott ennyi ideig. Egy évek óta meglévő szolgaltatás, ami ráadasul tehermentesíti a hálózatát, ezert arra gondolnánk hogy soron kívül bevezetik... de nem, vártak vele éveket. Bár ha olyan lesz, mint a VoLTE - hogy nem minden telefonnal hadználható - akkor gáz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G4 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest