- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz szabonagyur #100114 üzenetére
Megerősítem, nekem is ezzel a módszerrel sikerült számomra tetszetős hívőszámhoz jutni, rövid időn belül.
-
aktív tag
válasz aprokaroka87 #99963 üzenetére
@Mostvid nem fog örülni a második mondatodnak… az egyik ok, amiért a Yettel-hez kívánja hordozni a számát, éppen a „fantom” SMS-ek számlázása volt: [link]
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #99686 üzenetére
Még az is lehet. Közben pedig véletlenül jót tettek néhány alföldi családdal.
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz thomas77 #99430 üzenetére
Nekem inkább bug-nak tűnik. Tavaly vettem egy YETTEL eSIM-et, aktiválás után rögtön volt 4G és azóta is folyamatosan azon van.
Eddig nem néztem rá a beállításra (mivel ugye működik), most gyorsan ellenőriztem: „online”, amit nem én választottam, hanem így van az első aktiválás óta.
iPhone 13, de szerintem ettől független a problémád.
szerk. Az 5G nem érhető el YETTEL feltöltő kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Így igaz, szoftver verziótól függően látható/nem látható a kapcsoló.
Az iOS 15.7.6 verziójú 6s kijelzi a kapcsolót: [kép] , ezzel szemben a magasabb verzióval használt telefonok már nem jelzik ki. Egyes esetekben pedig lehetséges, hogy ez a szolgáltatótól is függ.
Szerk.:
A kapcsoló megléte nem szükséges a VoLTE használatához, ha minden feltétel adott, akkor elég, ha a szolgáltató aktiválja.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz aprokaroka87 #99060 üzenetére
Elképzelhető.
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #98957 üzenetére
Upsz, az még „szebb”.
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #98950 üzenetére
Nem nálatok (YETTEL) lesz a probléma. A “bugos” topikban jeleztem is: [link] , de sajnos nem lett rá megoldás. Telekom vezetékes és mobilnet van, egyik esetén sem enged be a Logout. Ráadásul nem is vagyok ezzel egyedül, ugye itt is felmerült és a bug-jelentő topikban is szerepel jelzés, mástól: [link] . Mondjuk, ő sem kapott választ.
-
aktív tag
válasz 4Grider #98766 üzenetére
Természetesen nem minden helyzetre igaz, amit írtam (nem is állítottam ilyet), ab ovo másik telefonról indult a szál , nem is vitatom, hogy az szintén lehet, hogy nem képes eSIM kezelésére.
A tartalék telefon jó példa, életszerű; ezzel szembesülvén, a tartalék eszközöm kiválasztásánál már az eSIM kezelése is szempont volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- iOS alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Eredeti Apple Watch bőr szíj Modern Buckle Garnet M
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- Samsung M7 Smart Monitor TV - 32" 4K UHD Type-C Wifi/Bt. AirPlay / Mac kompatibilis - ÚJ, Ár alatt
- XBOX Series S akár 2 kontrollerrel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest