- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
alba-regia #10276 üzenetére
Nah ez jó hír. A húsz perces díjcsomag jó is lesz egy ilyen roamingossal.. Majd még eldöntöm melyikkel.
-
Prien
addikt
válasz
alba-regia #9919 üzenetére
Én azt olvastam valahol,hogy a Hipernettel 200 ezer új előfizetőjük lett.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
alba-regia #9915 üzenetére
Írtam a facebook oldalukra egy ideges, de kulturált hangnemű levelet, amit percekkel később töröltek. . .Mégsem.Majd ha nagyobb forgalom lesz ott, kicsit floodolgatok, ne legyen idejük törölni.Közel 1500 ft-ot fizetni kb. 100KB-ért, röhej. . . És most "rettegjek" a köv. számláig, hogy vajon hányszor léptem fel?! Lehet, volt 10 alkalom is. Kösz Telenor. . .
Nagyon pipa vagyok[ Módosította: 7 ]
-
BéHGT
senior tag
válasz
alba-regia #9822 üzenetére
Az SGS2-m T függő... Így nem tudtam kipróbálni sajnos. Bár sanszos, hogy az 5-ös Hipert nem a modem korlátozza...
Majd márciustól szeretnék a T-nél Net&Roll sebesség és adatforgalmi limitbővítő opciót, ami elvileg 7,1/1,4-től 21/5,7-re emeli, na meg + 1 GB-ot ad, nincs túlforgalmazási díj, "csak" lassítanak. Ez egy 1000-est megér nekem, ha tényleg jó! Pesten nagyon sok helyen H+ van (otthon is, munkahelyemen is), úgyhogy szerintem nem lesz buktató. -
tomp
félisten
válasz
alba-regia #9577 üzenetére
Ezt láttad
Ezen majdnem az összes rakja van. Szinte az összes állomás átrakható, ha van egy tulaj aki megállapodik a telenorral.
Csak az újonnan telepített ZTE állomások nem szerepelnek rajta. -
club1
veterán
válasz
alba-regia #9577 üzenetére
Csodálkoznék, ha lenne ilyen publikus térkép.
Gondolom erre gondoltál. Egy csomó állomás nem ott van... -
Piwi
veterán
válasz
alba-regia #9353 üzenetére
az még igencsak messze van a hipernettől...
-
krystman
őstag
válasz
alba-regia #8848 üzenetére
Vigyázz a Djuice 100MB-os net csomagjával, mert ha lemegy a keret, ennél van túlforgalmazási díj. Nem úgy mint a Mobile Online 100-as csomagnál.
-
Landsmann
addikt
válasz
alba-regia #8850 üzenetére
Mikor a KJlikket használtam, én semmit nm állítottam át a telefonon. Nem írtam át az APN-t. A hívásrészletezőben online megjegyzés volt az adatforgalomnál.
-
club1
veterán
válasz
alba-regia #8848 üzenetére
Szerintem amelyikkel működik (alapból net a Telenor internetes átjárója). A 100 MB felett ez a csomag igen keményen fizetős, arra vigyázz!
-
Brekecs
senior tag
válasz
alba-regia #8726 üzenetére
Hát mikor leadtam a Zte Bladét adni akartak egy gagyi készüléket de nem kellett ! a régi készülékemet használom azóta is ! Nem hiszem el hogy ha hívom a 1220-t javításra leadott készülékről, be kell diktálni a munkalapon található szerződés számot akkor azt mondja a gép hogy technikai hiba miatt nem tud felvilágosítást adni, ha az ügyfélszolgálattal beszélek akkor azt mondja a hölgy hogy látja a javításra leadott készüléket egy Zte Blade de még nem készült el mást nem tud mondani,hívjam a boltot ahová leadtam javításra de ők sem tudnak mást mondani !! Csak azt nem tudom meddig kell várnom hogy elkészüljön a telefonom ? Karácsony ? vagy jövőre ? ezek szerint azt csinálnak vagy mondanak amit akarnak !!!
-
darvinya
titán
válasz
alba-regia #8226 üzenetére
A telefonon engedélyezted HSDPA/HSUPA(nem GSM) hálozathoz való csatlakozást?
-
darvinya
titán
válasz
alba-regia #8221 üzenetére
Ha H=HSPA+ és az E=EDGE akkor nyílvánvaló.
H max. 42Mb
E max. 400Kb -
club1
veterán
válasz
alba-regia #8080 üzenetére
Ezt a vonalat nem ismerem, symbian-os vagyok. Pusztán elméleti síkon írtam, amit írtam. Tippem az viszont mindig van: Törölni a wap-os kapcsolatot(kat) a mobilról, az manapság már úgysem igen játszik ha van internet...
-
anikosafar
csendes tag
válasz
alba-regia #8080 üzenetére
Volt szervízbe,állítólag nincs baja...
-
anikosafar
csendes tag
válasz
alba-regia #8077 üzenetére
gsm/lehetőleg wcdma
ezen kívül van még a kettő külön külön
-
club1
veterán
válasz
alba-regia #8077 üzenetére
Ez miért lényeges? 2G-n és 3G-n is működnie kellene az online APN-nek.
-
anikosafar
csendes tag
válasz
alba-regia #8073 üzenetére
Igen,persze :-(
-
Tutu7030
veterán
válasz
alba-regia #8067 üzenetére
Elvileg a wap apn proxyn keresztüli kapcsolathoz van.
-
club1
veterán
válasz
alba-regia #8017 üzenetére
GPRS hálón ennyit szoktunk mérni. Idővel majd nálatok is lesz EDGE, esetleg UMTS hálózat.
-
zoli62
addikt
válasz
alba-regia #7820 üzenetére
Ez nem jófejkedés a részükről, hanem alap, már jó pár éve postán küldve lecserélték a régi kártyákat díjmentesen.
-
harcipocok
csendes tag
válasz
alba-regia #7587 üzenetére
Gondolom azért nem vagy rá jogosult, mivel van egy aktív netezz mobilon csomagod és a 2 együtt nem megy.
-
csdm
senior tag
válasz
alba-regia #7583 üzenetére
És mit tanácsolsz?
-
csab2
veterán
válasz
alba-regia #7545 üzenetére
1. Redbullra nem válthatsz, mert RB tarifacsomagot csak telefonnal együtt lehet venni. Djuice-ra meg csak akkor, ha nem vagy még 26 éves.
2. Személyes tapasztalatom az a 3G-ről, hogy... Szóval nem jó. Szegeden belvároshoz közel épületen belül még a sima 3G is elmegy, nem hogy a HSDPA. Szóval szerintem ez sajnos természetes.
3. Passz. Nekem net az APN és tökéletesen megy vele a net. (Omnia7, de így volt SGS-en is.)
4. Passz. Szerintem telefonáljs az ügyifogyinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest