Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landsmann

    addikt

    válasz nrbii #3495 üzenetére

    2 Igen. Valószínűleg legalább 1 évesnek kell lennie a kártyás előfizetésednek. A kártyán lévő esetleges egyenleget a következő számlába, számlákba beszámítják.

    1 Nem életkor szerint van meghatározva. Kell két darab fényképes okirat. Személyi, jogosítvány vagy útlevél közül valamelyik. Ezen kívül bankkártya, hitelkártya, adókártya 1 hónapnálé nem régebbi kereseti igazolás közül valamelyik.

    (Szükséges eredeti dokumentumok:

    Az alábbiak közül két fényképes dokumentum bemutatása szükséges: szerződéskötő érvényes régi típusú személyi igazolványa, vagy régi típusú személyi igazolvány és lakcímigazoló kártya, vagy új típusú személyi igazolvány (kártya) és lakcímigazoló kártya, vagy Magyarországon kiállított új típusú vezetői engedély (kártya) és lakcímigazoló kártya, vagy régi típusú gépjárművezetői engedély, vagy útlevél és lakcímigazoló kártya;
    Az előzőekben felsoroltakon kívül a következő dokumentumok közül egy bemutatása is szükséges harmadik okmányként: érvényes bankkártya (hitelkártya), vagy adókártya, vagy 1 hónapnál nem régebbi kereseti igazolás, vagy 3 hónapnál nem régebbi, állandó lakcímre szóló kifizetett közüzemi számla, vagy nyugdíjas igazolvány.
    Amennyiben az első bekezdésben felsorolt dokumentumok közül csak egyet mutat fel, akkor lehetősége van egy másik személy készfizető kezességvállalása mellett vásárolni. Ekkor a kezesnek kell az előzőekben felsorolt dokumentumokat bemutatni, továbbá kezességvállalási nyilatkozatot tenni.)

    Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák