- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #2649 üzenetére
leadtam telót, megint nem tudtuk reprodukálni a hibát, hogy újraindul hívás közben és hívás fogadáskor
Azt is megkérdeztem, hogy hogyan kapok újat, ha még se lenne jó.
Csak 3. szervízelés után, akkor is egyéni elbírálás alapján. E-mailben kell kérelmezni mittomén@melyik.pannon címen. -
MODERÁTOR
Írj a Pannon Egyedi Igénykezelési Csoportjának (e-mailben: ugyfelszolgalat(kukac)pannon(pont)hu, faxon: 06-1 / 464-6171 v. levélben: Egyedi Igénykezelési Csoport, 2045, Törökbálint, Pannon út 1. ), és a csoport elbírálja azt.
Pozitív bírálat esetén kapsz egy cserére jogosító igazolást.Javítva a postacím.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
veterán
Egy barátomnak a 80k-s Samsungját ötször cserélték ki két hónap alatt, pedig a saját hibájából ment tönkre.
A nagy különbség persze az, hogy ez Angliában történt és közel negyven előfizetésért felel."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #2652 üzenetére
igen, ezt mondta nekem is 2 csaj is a pannonnál, de a 2. csaj azt is említette, hogy a 3. szervízelés után küldjek. Bár azt nem mondta hogy előtte ha küldök akkor esélytelen vagy vmi, de gondolom nem hiába mondta (egyébként pont ez a csaj volt a rendesebb, nézegettem telefonokat, hogy ha netán változatlan marad a helyzet akkor mik vannak és mutatott egy olyan telót ami még meg se jelent a pannon polcain, hozzátette, hogy maradjak csöndben )
-
AMD Power
titán
Milyen számon lehet lekérni a Pannonál az egyenleget? Céges elő fizu.
-
MODERÁTOR
-
pgyafi
csendes tag
Történetem vége: A levelemben kértem p-t, hogy a többlet díjat fizessék vissza.
Most jött levél tőlük: sok rizsa, megmagyarázták, hogy én értelmezem félre azt a részt.
Viszont elengedtek 1 havi havíidíjat! -6900Ft ! Ez kb. annyi, mint amennyivel többet számláztak.Ebből én arra következtetek, mégiscsak nekem volt igazam. Csak ezt máshogy kommunikálták..
-
Khaal
őstag
Honnan tudnám kideríteni mennyibe kerülne egy házcsere a pannonnál a k610i-mre? Mivel halódik benne a hangszóró úgyis beadom garira, ha meg szétbontják, akkor már ki is cserélhetik a kopott házat, feltéve ha nem lenne túl drága.
-
Nordik
őstag
Jól értelmezem, hogy fizetnem kell azért, hogy Pannon Praktikum-ról, Djuice kártyás 20 tarifacsomagra válthassak?
Megpróbáltam a váltást, de nem engedte, mert nincs elegendő összeg a kártyámon...
Mennyit kell fizetni ezért, vagy miért nem sikerül díjmentesen a váltás? -
Nordik
őstag
válasz plázatitán #2660 üzenetére
Köszönöm!
Micsoda ügyfélbarát megoldás...!
-
MODERÁTOR
-
Khaal
őstag
válasz Viktor0610 #2662 üzenetére
Ahogy számoltam, ha darabonként megveszem az alkatrészeket és én teszem rá akkor is kijön 6-8 ezer forintra.
Viszont nem hiszem, hogy itt Zegen lenne SE márkaszervíz. -
Qru
MODERÁTOR
Amit most hirdetnek Pannon mobil internetet annak mekkora a max sávszélessége/sebessége?
#nincsbennetarcsi
-
MODERÁTOR
Ez a lefedettségtől fóggően (elméleti) 3,6 Mbps és 20 kBps között változhat. Az elméleti 3,6 a gyakorlatban 1,2-1,6 Mbps.
(Egyébkénrt ez nem csak a most hirdetett mobilinternetre vonatkozik, ennek nincs külön sebessége/sávszélessége, ilyen tulajdonságai max. a modemnek vannak.)
Xiaomi 13T
-
tkazmer
addikt
kaptam egy olyan információt, hogyha felhívom a 1741-et, majd ott a 9-es menüponton belül ismét a 9-es menüpontot választom, akkor fél éven keresztül ingyen sms-ezhetek és telefonálhatok hétvégente hálózaton belül.
létezik ilyen? a pannon oldalán nem találtam semmit...úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
MODERÁTOR
-
tkazmer
addikt
válasz Viktor0610 #2667 üzenetére
akkor megpróbálom én is...
mod: valami baj lehet a dologgal, mert nekem csak annyit mond, hogy "ön rossz menüpontot adott meg"[ Szerkesztve ]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
MODERÁTOR
-
D4rkm4n
őstag
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy meglehetősen newbie vagyok Pannon téren, mivel most váltottam át erre a szolgáltatóra és mikor a kártyás telefonom be lett lőve kaptam egy SMS-t, hogy mennyi az egyenlegem. Aztán küldtem én egy SMS-t és erre küldött a Pannon még egy tájékoztatót az egyenlegemről. A kettő között 40Ft eltérés volt.
A kérdésem: hogy lehet ez?
Most néztem a Pannon tarifacsomagos árlistáját és elvieg nem lehet az SMS ára 40Ft. Vagy nem is vagyok Praktikumos?
Valaki homályosítson fel légyszi!
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
D4rkm4n
őstag
válasz Viktor0610 #2671 üzenetére
Nem kérdeztem én le az egyenleget. Maguktól küldték!
-
MODERÁTOR
-
D4rkm4n
őstag
válasz Viktor0610 #2675 üzenetére
Már nincs meg az SMS, de annyit ír mindkettő, hogy az egyenlegem mennyi és hogy ebből mennyi áll rendelkezésre vásárlásra.
-
MODERÁTOR
válasz D4rkm4n #2676 üzenetére
Ez érdekes...
Az első üzenetet értem, mert aktiválás után küldünk egy üzenetet az egyenlegről, de h. egy SMS elküldését követően is tennénk?
Nem értem...
Esetleg regisztrálj a PannOnline oldalára, h. megtudd, milyen csomagban vagy. Sz.tem Pannon Praktikum.
Xiaomi 13T
-
D4rkm4n
őstag
válasz Viktor0610 #2677 üzenetére
Látom itt a PannOnline oldalán ingyen lehet megnézni az egyenleget és feltöltést is lehet innen intézni. Köszi az infóért!
-
MODERÁTOR
-
D4rkm4n
őstag
válasz Viktor0610 #2679 üzenetére
Akkor még azt mondd meg, hogy pontosan mi is az a Pannon Happy?
Próbáltam utánaolvasni, de az egész oldal tök zagyvalék...
Már rájöttem. Olyan mint az egyszerhasználható fényképezőgép!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
D4rkm4n
őstag
válasz Viktor0610 #2677 üzenetére
Na, tartottam egy tesztet. Ma csak 37Ft-ot nyúlt le SMS írásért. Nem tudom a múltkori kirohanás mi volt... Na mindegy.
-
MODERÁTOR
-
gpeti11
csendes tag
Hello lehet h hülye kérdés, de miért van az h pannon 60-1200-zal a telók u.a-ba kerülnek mint 2éves h. nyilatkozattal?
[ Szerkesztve ]
-
gpeti11
csendes tag
válasz plázatitán #2686 üzenetére
Kösz!
És szted vha már 14 éve pannonos vok azt beleszámítják vmi kedvezménynek? -
MODERÁTOR
-
gpeti11
csendes tag
válasz Viktor0610 #2688 üzenetére
Kösz!
És ez a kedvezmény árban mennyi?
Pl.: egy N95-nél -
MODERÁTOR
válasz gpeti11 #2689 üzenetére
Ezt a Pannon személyreszabottan adja.
A 1220 felhívásával, a PannOnline oldalán történő regisztrációt követően, esetleg egy Pannon bemutatóteremben/partnerüzletben lekérdezheted a kedvezmény mértékét.Xiaomi 13T
-
vizcsap
tag
Szevasztok!
Azt nem tudjátok miért lehet h kb fél éve amikor úgy gondolja a pannon akkor nem lehet engem se felhívni, se sms-t küldeni és én se tudok hívást kezdeményezni/sms-t küldeni. Ha hívnak akkor nem történik semmi a hívó telefonjában, ki se csöng csak pár másodperc gondolkodás után megszakítja a hívást. Ha én hívok akkor ugyan ez van.
Az utóbbi 1 hónapban nem csinálta, de mostmár két napja megint megszűntem a külvilágnak, nem lehet elérni.Esetleg egy pannonos email címmel (kerestem vmi ügyfélszolgálatos email címet de nem találtam) meg tudtok dobni amire írhatnék?
"To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence."
-
MODERÁTOR
-
vizcsap
tag
válasz Viktor0610 #2692 üzenetére
Egy SE K800i-t használok, t-mobilos kártya működött rendesen, igaz, az nem volt annyit használva.
Nem hiszem, hogy a telefonnal lenne gond, mert pl több sms-t napokkal később kapok meg/jelez a készülék, hogy elküldte, és abba a telefon nem tud beleszólni, hogy mikor kapjak meg egy sms-t.
Mivel ez a "jelenség" random történik, ezért ha tegyük fel átrakom egy másik telóba a kártyát és ott működik még nem jelent semmit, max akkor tudnám ezt ellenőrizni ha több hétig más telefonban lenne a kártyám."To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence."
-
Rick4
félisten
válasz vizcsap #2693 üzenetére
max akkor tudnám ezt ellenőrizni ha több hétig más telefonban lenne a kártyám...pedig ez lesz a megoldás. de ezzel párhuzamosan szerezz egy kártyát a sonyba és teszteld, hogy felhívható-e. pár nap latt kiderül, hol a gond.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
8zabi
őstag
hello
azt kérdezném, hogy az emeltdijas hivástiltás számlás előfizetéshez ingyenes? köszi
-
MODERÁTOR
-
8zabi
őstag
válasz Viktor0610 #2696 üzenetére
ezzel kapcsolatban még olyan gondom lenne, hogy a pannonline oldalán próbáltam letiltani a dolgot, alul kér pin kódot, csak épp azt nem tudom melyiket, csak 4 jegyűt enged beirni, én viszont 6 jegyűt adtam meg szerződéskötéskor, a kártya pinjével sem működik
-
MODERÁTOR
-
tc2014
aktív tag
Hello!
Olyan számla jött a nevemre, amin a feltűntetett számhoz nekem semmi közöm, teendő, hogy több ilyet ne kapjak? Ezen a számlán egy prepaid kártya feltöltéséről van szó, amit a helyszínen az "elkövető" be is fizetet, de nekem akkor sincs hozzá semmi közöm, plussz a szám most nem elérhető, ki van kapcsolva, vkinek vmi tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs