- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
tusik
tag
válasz Viktor0610 #110501 üzenetére
Más hogyan tudná kifizetni a számlám? Eddig sem tette senki helyettem
Az lesz, hivom 1220-at csak nem értem hogy fordult ez elő. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #110506 üzenetére
Mert ha rájön a másik fél, hogy nem a saját számláját rendezte, átmozgattatja az összeget, ezzel újra "kinyitja" a számlát.
Xiaomi 13T
-
tusik
tag
válasz aprokaroka87 #110506 üzenetére
Az a baj hogy a jótevő nem rendezte mind a 4 számlát.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #110508 üzenetére
tudom 😁
Ilyen esetben egyébként aki tévesen fizeti ki a számlát az vissza kaphatja a pénzt?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Ret2
lelkes újonc
Sziasztok, arról van valakinek infója, hogy a yettel tervez e használni low band 5G-t, hogy növelje a lefedettségét?
-
Ret2
lelkes újonc
válasz aprokaroka87 #110516 üzenetére
Köszi az infót!
-
aprokaroka87
nagyúr
Egy elvi kérdés.
800 mhz-en lehetne Magyarországon 5G-t használni külön?
Vagy ahhoz a b20 4g-t kellene beáldozni? -
Ret2
lelkes újonc
válasz aprokaroka87 #110519 üzenetére
-
Ret2
lelkes újonc
Szerintem mivel a b20 at nem jelölték meg 5g re, ezért nem is lehet használni arra.
-
MadMancs
veterán
-
The Stig
kezdő
Tehát a Holdtelken való használathoz még várni kell.Bakker.
-
Ret2
lelkes újonc
És arról tud valami valamit, hogy mikor lesz elérhető telefonokon az 5g stand-alone? Nekem az utolsó infóm az, hogy 2024 év végéig valamikor, de azon belül…
-
MadMancs
veterán
válasz csernak75 #110526 üzenetére
Nem, akkor inkább hasznosítsák 4G re. De ezt a DSS mókát nincs értelme bevezetni. Parasztvakításra jó, másra nem. 5G legyen 5G, ne csak kiírja telefon.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MODERÁTOR
-
Ret2
lelkes újonc
válasz Viktor0610 #110534 üzenetére
Nekem három dolog miatt lenne fontos
- alacsonyabb válaszidő
-jobb le és főleg jobb feltöltés
- és végre a valós 5g lefedettséget írná a telefon nem pedig a 4g - 5g t, ami azert zavaro mert most maxos “5g” -rol atvalt maxos 4g re pl es nem egy pottyos 5g rol maxos 4g re. -
donjohnson
addikt
nem lesz gyorsabb. akinek az otthonnet-nél nsa volt és átváltották sa-ra, azok nem írtak hú de nagy javulást, sőt. [link]
ha nálad most lassú az 5g (kevesebb mint 350 mbit/s), akkor valószínűleg nem n78-on vagy, hanem csak kiírja a telefonod, de túl messze vagy és nem használja.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
bociusz
aktív tag
Biztos, hogy fog, mert milliárdos nagyságrendű sávdíjkedvezményt kap az NMHH-tól, ha az árverési dokumentációban rögzített feltételeket teljesíti. A különböző csoportok teljesítési határideje 2025. július 31., október 30. és december 31.
A modernizált hardvereken amúgy ez bármikor távolról felkonfigurálható (ahogy pl. anno volt egy nagy 5G felkapcsolás itt Észak-Budán, amikor egyik reggel ~30 új állomáson indult N1 DSS). -
Robi_73
őstag
válasz tusik #110505 üzenetére
Nálam volt már olyan, hogy a Yettel fiókban PC-ről intéztem kártyával a fizetést és az ősök számláját fizettem volna, de már rendezettnek mutatta a rendszer, pedig nem lett kifizetve. (összevont fiók, 6 telefonszám, 2 előfizető). Én is úgy voltam vele, hogy hívom a 1220-at, de előtte ránéztem az app-ban a számlákra és ott már nem rendezett ként mutatta a számlájukat és kitudtam fizetni egyből.
Robi73
-
Ret2
lelkes újonc
válasz donjohnson #110536 üzenetére
Amit küldtél azon a feltöltési sebesség majdnem 2x es, az azért nem mindegy
-
Ret2
lelkes újonc
válasz bociusz #110537 üzenetére
Köszi az infót!
Ha már az N1 es 5g nél tartunk, mitől lehet az, hogy nekem az nem megy vagy csak nagyon ritkán, míg az N78 mindig.
Nézem a lefedettségi térképet meg a cellmappert és ez a tapasztalatom, amit írsz észak budán ott nekem nem nagyon van pl mert alig van N78.
iPhone 12 pro, flottás korlátlan[ Szerkesztve ]
-
bociusz
aktív tag
Két oka is van:
- egyrészt az N1 kevesebb alapsáv mellé tud felépülni (nálam csak B3 és B20 mellé szokott, míg az N78 a B28 kivételével mindegyikkel felépül), ezért ha éppen nem az a primary band 4G-n, akkor nem lesz ENDC 5G kapcsolat.
- másrészt az N78 úgy lett felkonfigurálva, hogy akkor is felépül a kapcsolat, ha másik (de már modernizált) 4G bázison vagy, amin nincs 5G, de a távolról "odahallatszik" egy messzebbi bázis N78 jele. N1-en ez a crossbase kapcsolat nem megy a Yettelnél. Hogy ezt a ZTE nem implementálta vagy csak nem lett felkonfigurálva a hálózat, nem tudom, de a Telekomnál pl. működik. -
Axtroner
csendes tag
Sziasztok! Találok esetleg valahol infót a Yettel oldalán, vagy van valakinek információja arról, ha OtthonNet 5G csomagot igényelek akkor publikus vagy NAT-olt ip címet kapok a szolgáltatás mellé? Illetve Cisco-s IPSec VPN-el mennyire együttműködő? Munkám miatt ezek fontosak lennének, köszi!
-
nemerei
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen számra tudom átirányítani a telefont hogy ne csörögjön ki és egyből hangpostára menjen. Illetve jó lenne ha sms-t kapnék aki keresett.
A 209400424 számot ha beállítom, akkor nem kapok sms-t
üdv: nemerei
-
kisapa
senior tag
válasz donjohnson #110536 üzenetére
Akkor ezek szerint engem is becsapott az otthoni router, mert azt mutatta, hogy az n78-at használja a sebesség mégsem érte el a 300-at.
-
4Grider
nagyúr
válasz kisapa #110549 üzenetére
Vagy csak vacak a rálátásod az aau-ra, vagy natúr nálatok már az is terhelt, mert nem csak 1-2 tucat felhasználó használja éppen, vagy a böngésződ, amiben a tesztet futtatod, nem engedi a teljes sebességet kimérni. Bármi lehet, a lényeg, hogy általában azért ettől többet mérünk N78-on, kivéve, ha épp nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest