- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz donjohnson #111501 üzenetére
Jó kérdés, hogy elég-e nekik 30 napra 500 GB (meg mit ér annyira vidéken a vodafone B20). Aktívan tv-znek az otthonneten...
-
4Grider
nagyúr
válasz donjohnson #111503 üzenetére
Feléjük a telekom a yettel B20-as sávját használja, szóval ezen nem csodálkozom annyira. A voda torony meg még messzebb van.
-
Krystal_s
addikt
válasz donjohnson #111501 üzenetére
Nincs normàlis Voda lefedettség a környéken. Volt több kártyánk, telefonálásra is gyenge volt, a net is ki lett próbálva... Valamiért ez a rész kiesik. Sajnos nem tudtuk, amikor ide kiköltöztünk, modern rész. A környéken 1 km-re évek óta mindenhol van optika. A Yeti egy jó beállítással nagyon jó tud(ott) lenni, csak gyakran van valami központi gond.
-
gurabli
őstag
Most tényleg nem tudom normálisan megnézni, hogy milyen feltöltős, kártyás csomagok vannak? Meg mi ez az 5 napra hülyeség?
Ezer éve nem voltam kártyás, főleg nem Yettel. Most céges számot hoz ki az asszony a cégből és saját névre íratná. De milyen csomagba? Mert valószínű egyből vinné a számot T-hez. De ha van valami értelmes, akkor akár hagynánk, bár úgy tudom Maraton nethez hasonló nincs."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
A videóchat azt jellemzően nem veszi fel a Yettel vagy csak ma volt gond náluk?
Kora délutántól 4x probálkoztam a kiküldött linkkel, az utolsó próbálkozásom több mint másfél óra volt. Azért kérdezem, mert ha ez jellemző, akkor 14 napos elállással még meg tudom szüntetni az előfizetésem. A hihetetlen, hogy azért kell a videóchat, mert bár megadtam megrendeléskor a 4 karakteres jelszót, de nem lett ügyfélszintű a jelszó belőle. Megkérdeztem az ügyfélszolgálatost, hogy mit kellett volna bepipálnom, hogy az legyen. Azt mondta olyat nem tudok. Vagyis 2024-ben, hogy a nyomorult szerződésem le tudjam tölteni, ahhoz kb olyan azonosításra van szükség, mintha az OTP-nél vennék fel egy személyi kölcsönt... Vicc ez az egész.
Honor 200 Pro
-
Hedon
tag
Sziasztok!
Ma újítottam egy Prime Simple tarifát, ami elvileg 1000/150 Mbps. Kérdeztem az üzletben a hölgyet, hogy mennyit kap majd a 4G-s iphone 11-esem ebből Debrecenben, de nem kaptam infót.
A kérdésem: Milyen sebességet kellene mérnem 4G hálózaton Debrecenben munkaidőben?
25/3 - 78/25-ig sikerült napközben, este 150 letöltést mértem.
Köszi előre is! -
juve600
nagyúr
Sziasztok!
Azt meg lehet nézni valahol hogy Yetteles önkormányzati flottaban milyen készülék árak vannak ?
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #111521 üzenetére
Én leszek a polgármester 😏 csak be engednek
-
domper2015
senior tag
Az EU jóváhagyta a 3 Yettel és az O2 Szlovákia eladását az e&-t részére.
A vételárból veszik meg a csehek várhatóan a Talgo-t.
Jön a biznisz, megy a biznisz. -
4Grider
nagyúr
válasz domper2015 #111523 üzenetére
Lassan már nem is érdemes megjegyezni, hogy épp ki a tulajdonos...
-
osonte
őstag
válasz 4Grider #111512 üzenetére
Reggel azonnal felvették a videóchatet. Kedves volt a hölgy, kaptam felhasználói szintű jelszót, töröltem és újra felvittem az azonosító + jelszó párossal, látszik hogy kicsit változott, tehát tényleg megcsinálták, de ennek ellenére nem látom a helyén az "Elektronikus dokumentumok" opciót:
Ott a helye, de nincs ott. Mindent úgy csináltam ahogy itt írjátok a fórumban, ahogy az ügyintéző elmondta és mégsem sikerül. Lassan két napja azon küzdök, hogy le tudjam tölteni a szerződésem, ami szerintem alap. Most nem tudom, hogy én vagyok ennyire nyomorult (végülis informatikai főiskolába jártam és informatikai boltba dolgoztam sok évet és elég sok embernek oldottam meg ettől nehezebb problémáját) vagy szivat a Yettel informatikai rendszere? Nem tudom, de már lassan én érzem magam kellemetlenül.Honor 200 Pro
-
Hedon
tag
Debrecenben milyen sebesség mérhető 5G-s telefonnal? (pl iphone13)
-
Landsmann
addikt
válasz osonte #111527 üzenetére
Én hétfőn vettem készüléket és tarifát is módosítottam, otthon este már ott volt minden dokumentum. Összesen négy új. Készülékbiztosítással kapcsolatos tudnivalók, a szerződés, a készülék számlája és a részletfizetési dokumentum.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
Tudom, ne keressünk logikát, hogy mely településeken jelenik meg az 5G, de azért érdekes, hogy a 4600 fős Újkígyóson van, a 18000-es Karcagon nincs. Nem gondolnám, hogy turisztikai szempont játszik közre, az amúgy is erősen idény jellegű dolog. Nyilván a műszaki lehetőségek is befolyásolják hova kerül 5G, de ahogy elnézem a térképet, nem egy olyan hely van, ahol vajon mi indokolja az 5G létét, mert viszonylag kicsi település? Az ott elköltött összegből nem lenne célszerűbb a nagyobb településeken fejleszteni? Logikátlanság a Vodafone háza táján is van. A környéken szinte mindenhol van (kamu)5G-jük, csap éppen a járási székhelyen, a legnagyobb településen nincs.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
4Grider
nagyúr
válasz Landsmann #111534 üzenetére
A vodafone ilyen jellegű fejlesztését indokolhatja az, hogy a nagyvárosban nem akarják égetni magukat az N28-as kamu 5G-vel és ott még normális felhordó hálózatra várnak rendes 5G telepítés előtt, míg kis településen jó az eddig használt mikrós felhordó egy kicsit felturbózva (vagy még az sem).
-
MODERÁTOR
-
osonte
őstag
válasz Viktor0610 #111537 üzenetére
Köszönöm a linket, pont erre gondoltam, hogy biztos van címe a dokumentumoknak.
Nincs feltöltve dokumentum, pedig betölti az oldalt:
Most már megfelelő az azonosítási szintem az ügyintéző szerint, meg előtte ki is írta, hogy ezen a szinten nincs jelszó beállítva, most meg elfogadja. Gondolom nem töltötték fel ide a szerződésem, vagy lehet létre sem hozták. Mondjuk már számlát is fizettem be.Köszönöm mégegyszer! Megvárom amíg majd emailt írnak, hogy megoldották a problémát.
Honor 200 Pro
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz osonte #111538 üzenetére
Én egyáltalán nem vagyok informatikus, csak egy ártatlan kérdést tennék fel: valamiféle adblock-t használsz esetleg? Ha igen, próbáld meg, hogy kikapcsolod. Ha netán MAC-s vagy és Safarit használsz, akkor az adblock kiegészítőd kikapcsolásán kívül még az adott webhely, jelen esetben Yettel beállításainál kapcsold ki a tartalomblokklók engedélyezését: felül az alma logó mellett, Safari --» fiok.yettel.hu beállításai
Nekem ennyi ötletem támadt, hátha!
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz mAtThEw0319 #111539 üzenetére
Ilyenekre próbáltam. Olyan böngészőt ami teljesen "szűz", nem blokkol semmit (Windows - Edge, alapból meg Chrome van). Viszont az ügyintéző azonnal látta a problémát, ezért kizárnám, hogy nálam van gond, persze azért amit írtál azzal próbálkoztam.
Köszönöm azért!Honor 200 Pro
-
MadMancs
veterán
válasz Landsmann #111534 üzenetére
Yettel 5G re most a nyakamat nem tenném, de úgy emlékszem volt Ladányi úton, és a főtéren.
Voda 5G viszont fix hogy elérhető, ott is megállapitottam hogy nem jó semmire, 4G+ gyorsabb.😁 Mérések Ács utcában történtek (Nem voda SIM hanem Netfone, de ez ugye ebből a szempontból lényegtelen). Augusztusban voltam Karcagon utoljára, október elején megyek legközelebb.
Püspökadányi út (Penny körül ) - Főtér - Ács utca - Zugkert ahol mozgok.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Alexios
veterán
Sziasztok, nem találtam teljesen egyértelmű infót, a kérdésem az lenne hogy ha veszek hűséggel/részletre egy új iphonet, akkor a készülék független lesz? A dualsim miatt érdekelne, évente párszor kell amerikába/ázsiába mennem, ahol helyi esim-et szoktam használni. Sok helyen azt olvastam hogy függetlenül adják a telefont, de a yettel oldalán azt írja hogy csak yetteles sim kártyával használható
-
Landsmann
addikt
-
Krystal_s
addikt
Nálatok nem zavar be a Gmail, Facebook, Insta oldalaknál, hogy otthon a mobilnet miatt IP szerint szinte naponta más városból (eszközről és böngészőből) érzékelnek bejelentkezést? (az 1-2 naponta változó IP cím miatt)
Már nem tudom mit csinálhatnék, mert folyamatosan be vagyok jelentkezve ezekre az oldalakra, de sokszor kidobnak, mert ismeretlen helyet, eszközt érzékel. Persze ezekről még küld mindegyik oldalra, eszközömre és mail címemre értesítést. Nagyon idegesítő.
Ti ezt hogy oldjátok meg?(Ez azért "vicces", mert az utóbbi években sok ismerősnek és rengeteg embernek percek alatt törték fel és lopták el a fiókjaikat a világ másik részéről, miközben ők be voltak jelentkezve és nekik nem jelez/jelzett olyankor egyik oldal sem és nem is gyanús, hogy a világ másik végéről, másik eszközről, másik szolgáltató, másik gépről stb léptek be azonos időben. Sőt szó nélkül tudták átírni a hitelesítő mail címeket és mobilszámokat még 2FA mellett is.)
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ha külföldön úgy összetöröm a telefonom (iPhone), hogy nem lehet látni a kijelzőjét vagy ellopják, akkor, hogy tudom deaktiválni az eSIM-et és a nálam lévő QR kóddal másik telefonban aktiválni?
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest