Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grobi007

    tag

    Sziasztok!
    A véleményeteket, segítségeteket szeretném kérni.
    Gondolkodok, hogy kipróbáljam a Yettel OtthonNet szolgáltatását. Üllőn élek, a lakóhelyemen a Telekom szolgáltat még koax hálózaton, ahol a max csomag 1000/25 mbps, kb. 8-10 ms ping idővel. Ami a zavaró ebben az a 25 mbps feltöltési sebesség. Várhatóan a közeljövőben nem is lesz fejlesztés, a docsis 3.1 feltöltést nem éri meg megcsinálni (egyes településeken megcsinálták, ott 200 mbps feltöltés van), az optikai hálózatra átállás pedig vélhetően 5-10 éves távlatban fog csak megvalósulni.
    A Yettelnek már van 5G hálózata nálunk, légvonalban kb. 1km-en belül van a torony. Lentebb betettem a cellmapper képet, a fekete körön belüli részen élek.
    Szerintetek érdemes lehet kipróbálni, váltani? Van esély rá, hogy tud ettől lényegesen jobb feltöltési sebességet úgy, hogy a letöltési sebesség és ping idő is közel azonos vagy jobb?
    Ha igen, melyik routert lehet érdemes választanom? Azt látom, hogy a TP-Link sokkal újabb készülék, főleg a wifis képességei sokkal impozánsabbnak tűnnek mint a ZTE, de a ZTE kapcsán azt olvastam, hogy jobb a mobilhálózati része, illetve jobban paraméterezhető, pl. állítható, hogy csak 5G-re csatlakozzon.
    Tudom, hogy viszonylag kockázatmentesen kipróbálható, mivel 90 napon belül visszaadhatom és addig egy forintot sem kell fizetnem, illetve meg is tarthatom addig a mostani előfizetésemet, de nem járkálnék kétszer ügyintézni, állnék sorban, hogyha esély sincs rá, hogy jobb szolgáltatást kapjak, mint a mostani.
    Sajnos nincs Yettel mobilszolgáltatásom, így telefonon nem tudom kipróbálni, hogy mit tud, milyen a térerő.
    Megköszönöm, ha megosztjátok véleményeteket, tapasztalataitokat ebben a témában. Fontos a stabilitás, mivel sokat dolgozok HO-ban.
    Üdv, grobi007

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák