Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz Kasza08 #45862 üzenetére

Jah, tényleg, bocs, ezt el is felejtettem.
    De kétlem, hogy 10k huf lenne, mikor tényleg egy 10-15 perces buli.
    Van a csehekhez is valami telszám, és talán még magyarul is tudnak.
    Érdemes felhívni őket.

(#45860) wms:
    Nagyon jó kis mindenes obi. Átfogása is ideális. Nekem az árazásával volt egy kis bajom, főleg a bevezető időszakban.

• Throme

veterán

válasz Kasza08 #45855 üzenetére

"Nem akarom átverni a vevőt"
    Ha ilyen beállítottságú vagy, akkor szólni kell neki szerintem. Ez lenne a korrekt.

Azt nem tudom, hogy gari időn túl a mapping-ért kérnek-e pénzt, de nem lehet túl drága. Beviszed és kb 10 perc múlva már kész is.

Pénzben kifejezve ez ugye a szerviz által elkért zseton + utánajárás, vagy postázási költség, ha messze laksz a szerviztől (Bp. Hungária krt.) .

Nekem az első vázamnál volt ilyen és szétb@szott az ideg tőle. Persze belejátszott, hogy nem tudtam milyen egyszerűen orvosolható szerviz által, csak hát el kellett vinni.
    (garis volt így árat nem tudok mondani, ráadásul nem ma történt...)

Előfordulhat, hogy zsír új állapotában már pixelhibás, de előjöhet x év után is.
    Lehet valaki tud vele élni, nem zavarja, de nekem nem tetszett, pláne, hogy a képeken is ott van.

más....

Éppen tegnap pakolásztam és kezembe került a régi 18-105 kitobi. El se tudnám adni, mert felfelé tartva és 105mm-re kihúzva magától visszamegy kb 50-70 mm-ig... Zoomgyűrű gumi még egyben van de van rajta esztétikai elszíneződés.
    Nem kevés zseton volt a belépő + 18-105 anno, és ehhez képes silány minőség ez az obi, már ami az anyaghasználatot és/vagy az építést nézem. Azt se tudom elfogadni, hogy hát kitobi mit várjon tőle az ember... Azért kitben se túl olcsó, pláne ha valaki külön veszi.....
    Szóval aki pl egy 18-55 kitről váltana egy nagyobb átfogású kit zoom-ra ne ezt vegye, pláne ne használtan...
    A 18-140 sokkal korrektebb lett. Többet használtam és még mindig jó.

Új hozzászólás Aktív témák