- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Nagyon pöpec a N24-120, képminőségben és használhatóságban is.
Én mondjuk pont lecseréltem a T24-70 2.8 G2-re
De különösebb okom nem volt rá, eladtam a D7200-at, a T70-300-at, és a N24-120-at, így kb. 0-ra kijöttem vele. De így viszont mindjárt ott voltam hogy nem volt telém, így muszáj volt venni egy T70-200-at is
Azt neked kell tudni hogy kell-e +1 fényérték a 2.8-as obival, ha ritkán használnád ki, akkor szerintem még tartogasd a 24-120-at. Ha meg megteheted, vedd meg a 24-70-t, mert képben azért csak jobb
-
i-sti
senior tag
Az 50 1.8G elég jó áron van.
Igen, nem egy drága obi. FF-en beltérbe NEKEM hosszú, kültéren rövid.a 85 1.8G nem kicsit húzósabb. (megéri az ár különbözet?)
Nagyából 100 körül mozog, (nem követem minden nap a piacot). Igen, nekem is ez a legdrágább üvegem, de soha nem bántam meg. Sokkal komolyabb mint az 50-es. Következő lépcsőm a Sigma 85 1.4 lesz, e-infinrőlA 35 hogy viselkedi FF vázon?
Az úgy tudom aps-c-re lett tervezve.(a későbbiek folyamán tervezek venni egy FF vázat.)
Igen, az DX üveg. Van egy kis vignettálása (YT nagyon sok videó van erről) de alapvetően egy nagyon jó kis üveg. Nem annyival gyengébb mint amennyivel drágább az FX változat. Teljesen együtt lehet élni vele.
De ha van pénz lóvéra akkor persze lehet váltani az FX változatra ahol nem fog vignettálni. -
i-sti
senior tag
18-105 van
35 1.8G van
85 1.8G van
50 1.8G kölcsön kérve többször is használtam.Mivel áttértem D610-re, (5200-ról), a 35 és 85 használom.
Nem érzem szükségességét az 50nek.
Ha portrézni megyek akkor #csaka85, bármi másra ottMasterCard35.Nem mondom, jó lenne egy 24-70 és 70-200 G2 sor, de amíg csak hobbiszinten csinálom megélek ezzel a két fixel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest