Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja hogy arányosan változnak egymáshoz képest... ahhha. Előbb is mondhattad vóna.
De várjál.. ha a végeredmény ugyan az lesz akkor nem tök mind1, melyik beállítás lesz a jó?
Tudom rövidebb záridő könnyebb kép készítés, de kisebb ISO zaj mentesebb kép.Érdekes mert az elején amikor bejöttem ide azt mondták, hogy az Automata mód semmire nem jó most meg azt mondják, hogy hagyjak csak szépen mindent automatán?
Hogy van ez Pumba?
A mód állásban csak az F-et lehet állogatni nem? Az meg korlátozva van lefelé. (obi függő)
Ennyi erővel az automata sem állítja az F-et csak a maradék kettőt az ISO-t meg a zárat.tvamos:
Mivel anno csak kompakt gépeim voltak mindig a Live-ot használtam tehát a nagy kijelzőt.
De aszonták ez DSLR ezt a nézőkével kell használni mert akkor látom az igazi képet.
Tehát azzal használom és milyen jól át is verem magam vele mivel hiába látom én a "valóságot" a tükrön keresztül ha az elkészült képnek semmi köze nem lesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest