Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nasinas
tag
válasz
Throme #29480 üzenetére
Haha, tudom, de elég sok a meló mostanában, épp,hogy el tudtam szaladni a cuccokért szombaton a boltba .
Viszont az új obival együtt nem láttam még a gépet, és amikor először felcsavartam, néztem nagyot, hogy milyen nagy az obi a géphez képest, de már megbarátkoztam vele - meg aztán amúgy sincs sok választásom...
Szóval a két cucc együtt szerintem sokak fejében megfordult akik hozzám hasonlóan csórók de azért szeretnének valami jobb kompromisszumot kötni és új cuccban gondolkodnak, és esetleg hozzám hasonlóan már van tapasztalatuk, ergo kb tudják, mit várhatnak a leírások és fényképek alapján a valóságban.De ígérem, amint lesznek fotók, rakok fel párat....
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest