- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Santiagain
őstag
válasz
Sera26 #40422 üzenetére
Jól gondold meg, mire vállalkozol. A D3100 és a 18-105 önmagában százezres tétel. Ha kicsit is komolyan veszed, akkor kell majd táska, állvány, távkioldó, vaku. Babához fényerős fix. Máris 200k-nál vagy. és nincs még nagyteléd, makróobid, UWA-d, portréobid, nincsenek szűrőid és apróságaid (lenspen, vállpánt, stb.) Aztán kéne egy nagyobb táska, egy dönthető középoszlopos állvány. Majd jön a vágy, hogy: két tárcsa, több dedikált gomb, státusz LCD...
-
L4mie
veterán
válasz
Sera26 #40422 üzenetére
3100 inkább, a D3000 a leglebutítottabb gépe a Nikonnak. D40-60 is jobb elvileg, de nem akarok hülyeségeket beszélni, hozzábbértők majd megmondják a frankót.
Konkrétumokat nem igazán tudok mondani, de azt tudom, hogy vakuval az csak deríteni tud, + egy csomó funkció nem elérhető. -
aleister
veterán
válasz
Sera26 #40419 üzenetére
Én is lefutottam anno ezeket a köröket, és végül a dslr mellett döntöttem, ami remek választásnak bizonyult.
Akkoriban az volt a helyzet, hogy egy csúcs bridge árából kaptál egy belépő dslr-t. Nem tudom ma mennyire helytálló ez.
Szerintem, ha az említett D3k/D3100 és egy kitobi mellett döntesz, akkor nagyon nem fürödhetsz be. Használtan eléggé lent van az áruk. Ha esetleg nem jönne be, minimális veszteséggel tovább tudsz a szereléken adni.Általában a 18-105-ös kotobit szoktuk javasolni.
-
aleister
veterán
válasz
Sera26 #40417 üzenetére
És miért akarsz dslr-t? Nem elég egy kompakt, esetleg bridge?
Nem bántásként, de ahogy elnézem alapvető dolgokkal nem vagy tisztában. Annak meg nem tudom mennyi értelme, hogy jó sok pénzért (legalábbis egy kompakt árának többszöröséért) auto módban fotózgass egy tükörreflexessel.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Sera26 #37316 üzenetére
természetesen nem egyformák az egyes gépek
mindenesetre pl. 20e körüli expó egyik váznál sem vészes, míg mondjuk a kétszerese egy belépőmodellnél, pláne a régebbieknél már necces, mindenképpen érdemes kevésbé használtat keresni - míg egy nagyobb típus esetén az sem gond
Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest