Aktív témák
-
johnjohn
addikt
válasz
Vaszkez #2579 üzenetére
Az Ansmann N-40 Nikon akkumarkolat a Medikernél 24 000.-. Használtam Ansmann akkut egy párat. nem igazán romlik el, kb.1000-töltésre van specifikálva. Ansmann akkukat használok mikroportban ,már túl van legalább 300 töltésen és még mindíg jónak tűnik, legalábbis nem vettem észre,hogy hamarabb lemerülne.
-
kisbergics
tag
válasz
Vaszkez #2576 üzenetére
De olyan rossz az az expogomb.
Legalábbis nem az, amire számítasz, ugyanis ez gyakorlatilag egy távkioldó. Ezt értsd úgy, hogya vázon lévő expogombot kicsit benyomod -> fókuszálsz és ha úgy érzed akkor exponálsz. Ezzel se lehet félrefókuszált képet csinálni természetesen (csak manuálba), hanem gyorsan bepörgeti a fókuszt és utána exponál. De mégse az, amikor te állítod be. Meg nincs AF-Lock. Meg tárcsa...Szóval én lassan ott tartok, hogyha állítva, akkor markolattal a másik irányba döntöm a vázat. Így is kézreáll, mégha nem is annyira mint a másik oldalon, viszont legalább van fókusz +AF-lock, stb. Ja azt még meg kell említenem, hogy (kínai mivolta miatt?) az expogomb nem mindig működik. Nem tudom mi alapján megy és néha miért nem. Ennek ellenére én jó vételnek tartom a markolatot.
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest