- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
pitman
őstag
Én mindössze annyit mondtam, illetve kérdésnek is felfoghatod: van-e értelme azon elmélkedni, hogy egy adott objektív hajszálnyival jobb eredményt ad 100%-on nézegetve egy másiknál, akkor, ha az ember az elkészült képből nem csinál óriásplakátot, vagy nem vágja meg durván a képet és készít a/4-es nagyítást a maradékból? Kisebb nagyítások esetén a különbséget ugysem fogja észrevenni az ember. (természetesen ez alatt nem azt értem, amikor egy objektívnek annyira gyenge képe van, hogy az már kisebb agyításoknál is jól látszik)
-
csiga997
őstag
Kár lenne úgy beállítanod mintha az eredeti és frappáns érveidet unalmas elcsépelt panelekkel fojtjanák csírájába a tekintélyelv mögé bújó gyáva papírhuszárok, miközben a széles publikum szánalmat és együttérzést keltő elesettsettséged okán állíthat majd kárpótlásként erkölcsi piedesztálra. Ez a mazochizmus nem áll jól neked. Te a vámpír vagy! Többet várunk tőled. Harcolj! Küzdj!
Aktív témák
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest