Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
péter007 #4458 üzenetére
Hali!
Csak hogy legyen még egy vélemény: annak idején a 350d-vel szemben a D50-et választottam, azt használom ma is, csak ritkán volt hogy komolyan elgondolkodtam hogy a másik rendszert kellett volna választani.
A d40-nel szemben viszont habozás nélkül a 350d-t választanám, túl sok a megkötés a d40-nel, illetve több dologban erősebb számottevően a 350d.
Ha a fogásával meg tudsz barátkozni, és a kitobival is (vagy lecseréled az új IS változatra, vagy más alapzoomra), akkor szerintem a 350d jobb választás.(Ja, tényleg a leggyengébb kitobi a Canon régi kitobija, de azért messze nem olyan ótvar, mint ahogy mondják. Picit rekeszelve hobbi-felhasználásra teljesen jó képet ad, az én tapasztalataim szerint (anno dslr vásárlás előtt kaptam egyet kölcsönbe, tesztelni)).
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest